Szerelem szövetségek




Mivel minden okkal történik életünkben, természetesen az sem véletlen, hogy kikkel találkozunk utunk során. Bár meggyőződésem, hogy lelkünk pontosan tisztában van azzal, ha lélektárssal hoz össze a sors. 

Egy egészen különleges érzés kerít hatalmába, mintha haza érkeznénk. Ismerjük a másik gondolatait, érzéseit, és kétségünk nincs afelől, hogy ő is tökéletesen tudja, mikor min megyünk keresztül. Érezzük, hogy oka van a találkozásnak, és reménykedünk benne, hogy közös célja is. 


Ám legtöbb esetben, amilyen varázslatos pillanatokkal kezdődik a kapcsolat, olyan nehéz időszak következik mindkét fél életében. Vélhetően már túl vannak sok-sok közös inkarnáción, számtalan együtt megélt nehézségen, és a lélek mindenre emlékszik. Még ha nem is tudatosak rá, felébredhetnek látszólag indokolatlan félelmek, fájdalmak. Megindul egy hosszú folyamat, mely során elkezdik feldolgozni az együtt töltött életek blokkjait. Néha eltávolodnak egymástól a fizikai síkon, de lélekben akkor is folyamatos összeköttetésben vannak. Szövetségük örökre szól. Folyamatosan ott van bennük az összetartozás érzése. 


De minden, amit valaha egymásnak okoztak, felszínre jön és feldolgozásra kerül. Sokszor épp oly fájdalmas egy szerelem-szövetség, mint amennyire gyönyörű. 


IGEN, a lélektársak is okozhattak mély fájdalmakat, sebeket egymásnak. Hiszen ők azok, akiket annyira mélyen szeretünk, hogy képesek vagyunk sokmindent eltűrni tőlük. Ha olyan társ bánt, akihez nem kötődünk lélekben, akiről azt érezzük, csupán átmeneti az életünkben, könnyedén továbblépünk. De az az ember, akinek lelke lenyomata ott van a miénkben, meg tudja tanítani a kitartást, a türelmet, az alázatot, a megbocsátást, az elengedést és az elfogadást. 

Tükröt tart elénk, megmutatja, hogy mi az, amit még tanulnunk kell. Ezáltal fejlődik ő is. Sokszor nehezebb  megbírkózni a bűntudattal, mint megbocsátani annak, aki fájdalmat okozott nekünk. Legyünk hát türelmesek. Adjunk időt, hogy sok-sok év fájdalma, szeretetlensége, csalódásai és blokkjai megtisztulhassanak két lélektárs között. 


A gyógyulás szempontjából fontos lehet, hogy friss lélekkel, első földi inkarnációd során milyen élethelyzetekkel kellett szembesülnöd, milyen sérüléseket szereztél, illetve milyen mintákat, lenyomatokat hoztál a családból, amelybe születtél. Az első életben szerzett benyomások erőteljesen rányomták bélyegüket az egész inkarnációs ciklusra.


Sok ember közülünk Atlantiszban kezdte meg földi pályafutását, azért is van akkora ereje és hatása az atlantiszi oldásoknak/meditációknak, mely számos felismerés színtere.


Egy azonban biztos: a lelki társak megtalálják egymást, hiszen lelkeik, mint egy mágnes, magukhoz vonzzák a másik  lelkét! Szeretet szövetségük pedig nem csupán egy életre szól, hanem az egész inkarnációban végigkísérik egymást. 


Kellemes felismeréseket kívánok mindenkinek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések