Ne várj tovább!




Lassan szétfeszíti mellkasodat a szenvedés. Érzed, hogy elérkezett az idő: döntened kell! A jelen energiái szinte megbénítanak, egyre mélyebbre taszítanak. 


Ha őszintén magadba nézel, belátod, hogy megállítottad életedet a bűntudat, a szenvedéskényszer, a kishitűség, vagy más emberek véleménye miatt. Beleragadtál egy olyan életbe, amit sosem szerettél volna. Mindig vártad, hogy majd jobbra fordul. Vártad, hogy más lesz. Vártad, hogy jön majd valaki, aki megment téged. Vártad, hogy az a bizonyos személy majd téged választ. Vártad, hogy egyszer megszólal benned a kis hang, és megmutatja az utat. Vártad a segítséget, azt, hogy valaki felkarol. Vártad, hogy holnap majd lesz erőd... lesz időd... Vártad, hogy lesz pénzed... És akkor majd jól érzed magad. Mindig csak vártál... Talán egész eddigi életedet várakozással töltötted. 


Ha tudnád, mennyi jóról maradtál le amiatt, hogy csak vársz, sosem halogattál volna. Feltételekhez kötötted a boldogságot. És természetesen ez nem jött el soha, mert nem engedted meg magadnak. 


Megállítottad az életed mások miatt. Hiszen te bíztál abban, hogy "Ő" majd visszatér hozzád. Vártál arra, hogy észrevegyen. Vártad, hogy a társad majd megváltozik... összecsiszolódtok... felnő a kapcsolathoz... Közben évek szaladtak el. Évek, melyekben szenvedésre ítélted magad, pedig élvezhetted volna a létet. Akkor így döntöttél. Ideje belátni, hogy a boldogságod nem függhet másoktól. Nem várhatsz örökké, mert sosem tudhatod, az élet mikor ér véget. Ha tudnád, akkor egy percet sem várnál azokkal a döntésekkel, amiken a boldogságod múlhat. Minden ember a saját útját járja. Ha két ember sorsa nem találkozik adott időben, annak megvan az oka. Azzal, hogy vársz, nem beindítod, hanem késlelteted a fejlődést. 


Majd holnaptól másként lesz minden... Holnaptól megváltozom... Jövő héttől nem dohányzom... Nem iszom... Egészségesebben élek... Majd, majd, majd... Nem veszed észre, hogy a holnap sosem jön el? 

Ideje dönteni, hogy elindulsz egy olyan úton, melyen jól érzed magad, különben leélheted az egész életed egy kényszerzubbonyba zárva, melyet önként öltöttél magadra…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések