Együtt az úton


Hosszú idő óta vándorolsz. Lépkedsz életed útján, sokszor magányosan, egyedül. Emberek jönnek szembe, majd tovább haladnak. 

Néha megállunk egy-egy pillanatra, és azt szeretnénk, ha útjaink együtt folytatódnának tovább. 
Egyre bölcsebb, tapasztaltabb leszel és észreveszed, hogy Rajtad kívül egyetlen ember sem lépked az úton. Hiszen ez a Te utad. 

Minden ember saját ösvényét járja be, azonban útjaink gyakran találkoznak
Amikor megszületünk, szüleink és testvéreink útja jódarabig a mienk mellett halad, majd később kisebb-nagyobb időre elkanyarog mellőlünk. 

Emberek jönnek-mennek, vannak, akik csak keresztül száguldanak életünkön. Azonban vannak olyanok is, akik útja párhuzamosan fut a miénkkel. Még ha néha-néha elkanyarodunk is, tévútra visszük magunkat, a sors mindig megtalálja a lehetőséget, hogy visszatereljen bennünket egymás mellé. Akkor is, ha erről nem akarunk tudomást venni. Egyszercsak ráeszmélünk, hogy ezek a legfontosabb találkozások, és réges-régen, még odafent köttettek. Ott, akkor esküt tettünk egymásnak, hogy útjaink párhuzamosan haladnak majd. 

Ha megállunk életünk játszóterén, számtalan utat látunk a sajátunk mellett. Néhányan elkanyarodnak, visszafordulnak, keresztezik életünket, de mindig van egy, akié mellettünk a végtelenbe nyúlik. Egyek vagyunk, de külön úton, külön testben. Ugyanakkor tudjuk, hogy útjaink a végtelenben találkoznak. Addig is egymás mellett haladunk, szorosan fogva egymás kezét.

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

MentésMentés

Megjegyzések