ÉletfeladatokHa úgy érzed, arra vagy hivatott, hogy adj a világnak, fényküldötti feladatokkal érkeztél a bolygóra. Hiperérzékeny vagy, ártatlanul szemléled a világban zajló eseményeket, és hiszel a szeretet erejében. Ugyanakkor fájdalmas tapasztalatokon mész keresztül, főként emberi kapcsolatidban. 

Küldetéstudattal rendelkezel, ám lehet, hogy még mindig nem tudod, hogyan is adhatnál többet a világnak. Hidd el, nem kell mindenkinek misztikusnak lennie. Sokan a kreativításuk által világítanak. Festenek, rajzolnak. Szeretetenergiákkal alkotnak dísztárgyakat, melegséget teremtenek otthonunkban. Mások a tánc szeretetével (vagy más mozgásformával) segítenek abban, hogy oldódjanak blokkjaink és önmagunk legyünk. Néhányan a megszerzett tudástöbbletet, vagy tapasztalataikat osszák meg velünk, akár szóban, akár sorokba szedve, papírra vetve. 
Vannak, akik példával járnak előttünk, hogyan tudjuk visszaszerezni elveszett nőiességünket/férfiasságunkat, míg mások testi vagy lelki gyógyítás egyedi technikáival rendelkeznek. 

Vannak, akik szeretetüket ételekbe főzik, és abban segítenek, hogy sokáig meg tudd őrizni test-ruhád egészségét. Míg mások az élethez való hozzáállásukkal mutatnak példát. 

Mindenki útja egyedi és utánozhatatlan. Onnan tudhatod, hogy az utadon vagy, hogy örömmel, alázattal és szeretettel végzed választott hivtásod. Sokféleképpen lehet fényt vinni emberek életébe. De elsőként arra van szükség, hogy a fáklyát gyújtsd meg magadban, és nemsokára messzire világít majd...

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

MentésMentés

Megjegyzések