Mi a feladatod és ki a segítőd?



Az angyalok nagyon gyakran úgy jelennek meg, ahogyan képzeletünkben élnek. Réges régen szárnyas embereknek festették le őket a művészek, és azóta sok ember fantáziájában élnek így. 

Míg mások felvillanó fényeket, szikrákat vesznek észre, mikor érzik a jelenlétet. Vannak, akik szerint emberi alakot öltenek. 

Az angyalok valójában pulzáló energia gömbök, különböző színekben, és méretekben láthatjuk őket. 


Specifikus lények, mindőjük egy-egy feladathoz ért, és azt precízen elvégzi, ha kérjük rá. Ezért érdemes kicsit jobban megismerni őket, hogy tudjuk, mely feladat megoldására melyik angyaltól kérjünk segítséget. 

Vannak arkangyalok, akik segítőként végigkísérik az életünket. 

Ha valaki tudja, melyik angyal a segítője, vagy milyen színű az aurája általában, az következtethet élete feladatára. 


A zöldes aurával rendelkező emberek mellett általában Rafael arkangyal van segítőként, és az ő feladatuk a gyógyítás. Közülük kerülnek ki az orvosok, ápolók, természetgyógyászok, állatorvosok, kineziológusok, energiagyógyászok, a gyógyfüvek ismerői, tanácsadók, kutatók stb...


Akiknek aurájában a sárga szín dominál, mellettük Gabriel arkangyal áll segítőként. Ők a tanítók, akik kiváló beszéd- és íráskészséggel rendelkeznek, és rendkívül kreatívak. 

Színészek, zenészek, írók, életvezetési tanácsadók, filozófusok, költők, festők, táncosok, tanárok stb...


Ha aurájában a lila szín a domináns, akkor valószínüleg Uriel arkangyal van mellette segítőként. Ők spirituális feladatokkal születtek, mindőjüknek van valami különleges képessége, amivel képes embertömegeknek segíteni. Ők azok, akik harmóniát teremtenek test-lélek-szellem között. Reményt és erőt adnak az embereknek. 


Tapasztalataim szerint az emberek legnagyobb részének (70-80%) Mihály arkangyal a segítője, és szép, indigószínű aurával rendelkeznek. Ők a küzdők, a hétköznapi harcosok. Életükben folyamatosan jelen van a feszültség, a küzdelem. Ide tartoznak a rendőrök, sportolók, katonák, jogászok, tűzoltók, akik a biztonságért felelnek, a védelmezők stb...


Az angyalokat nem csupán látni lehet, de érezni és hallani is. Minél többet csendesíted le elmédet, annál könnyebben tudsz kapcsolatba lépni velük…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések