Ha van hited, semmi baj nem érhet!




Nem adhatod fel, hiszen álmaid várnak rád! A próbatételeket csupán azért állítottad magad elé, hogy legyőzésükkel elég erőssé válj ahhoz, hogy meg tudd valósítani őket!


Ne mondj le a szerelemről csupán azért, mert csalódtál néhányszor! Néz meg, mire tanított az élet. Állj ki magadért, ne alkudj meg! Valahol valaki csak téged vár, nem adhatod fel!


Balgaság lenne nem felállni azért, mert néhányszor elbuktál. Minden pofon közelebb vitt ahhoz, aki valójában vagy. Azért feszegetik a határaidat, hogy le tudd rombolni őket. 

Felháborodsz, megsértődsz vagy elkeseredsz, ha valaki bírál, de teljesen természetes, ha ezt te teszed magaddal. Az életben összesen nem bántanak annyit, mint amennyit te bántod magad. 

A külvilág csak azt tükrözi, ami ott van a lelkedben. Te hívod életre mások viselkedését magaddal szemben. Ha nem tartanád szerethetetlennek magad, nem érdekelne, ha valaki nem kedvel. 


Azt értsd meg végre, hogy minden belőled indul ki, és benned ér véget.

Nem az a megoldás, ha feladod. Legyen bármilyen fájdalmas most az élet, éppen elég erő van benned ahhoz, hogy elérd a csillagokat. Ugorj egy hatalmasat, bízz magadban, és semmi nem lesz elérhetetlen számodra! Méltó vagy arra az életre, amire vágysz! Azért vágyakozol, mert belül már a tiéd. Mindenki arra vágyik, ami az övé. 

Ha van hited, semmi baj nem érhet! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések