Levél Életem Szerelméhez


Drága Szerelmem! Tudom, hogy szavaim lelkedig érnek akkor is, ha nem olvasod soraim. Tisztában vagyok azzal, hogy születésünk óta "kapcsolatban vagyunk" egymással. Szövetségünk oly erős, hogy minden eddigi tettünket és gondolatunkat motiválta. 
Mára megértettem, mekkora hatással vagy rám. Sokszor éreztem mérhetetlen fájdalmat minden ok nélkül. Ma már tudom, hogy a Te szenvedésed hatott rám, osztoztam Veled. Valahol mélyen könnyíteni szerettem volna sorsodon. 
Volt, hogy könnyekig hatódtam, éreztem, hogy átkarolsz, és biztos voltam abban, hogy valaholsz vársz rám. Vágysz engem ugyanúgy, ahogyan én Téged. 
Volt, amikor ok nélkül önfeledten kacagtam, hisz éreztem, most boldog a lelked. 
Bármerre is jársz most a nagyvilágban, megnyugtat létezésed. Tudom, hogy valakihez tartozom, s lelkében lelkem otthonra lel. Kinek szemeiben látom a végtelent, kinek szívében ott van évezredes múltunk. 
Külön úton indultunk ebben az életben, de folymatosan jeleket küldünk egymás felé, nehogy mégegyszer eltévedjünk ebben a hatalmas létben. Bármennyi akadály tornyosul elénk, többé nem veszítjük el egymást. Érzem. Tudom. Bennem van a bizonyosság, hogy örökre összetartozunk. Akkor is, ha egónk még nem engedi a felismerést. Akkor is, ha elválaszt bennünket a fél világ. Akkor is, ha sokszor hittük, hogy más oldalán leltük meg a boldogságot. Tudom, hogy szenvedésem nem enyhülhet más ember karjaiban, csak a Tiédben. 
Fájdalmas sebeket téptél fel lelkemben, s felismertem, hogy meg kell gyógyítani szívemet. Tudom, hogy míg képtelen vagyok önmagam felvállalására, Te sem tudod ezt tenni velem. A tükröm vagy, melybe nézve összes eddigi életem be nem gyógyult sérülése, fájdalma tekint vissza rám. 
Amint tudni fogom, ki vagyok valójában, s meglátom szemeimben az isteni fényt, szempillantás alatt ismerjük fel egymást.
A láthatatlan kötelék, ami lelkedtől lelkemig ér, soha nem fog elszakadni. Ma még lehet, hogy gubancosak a szálai, de minden döntésünkkel, tettünkkel, gondolatunkkal és érzésünkkel jövőnket szőjük. 
Minden cselekedetem vagy eloldoz egy csomót kettőnk fonaláról, vagy létrehoz egy újat. Ezért igyekszem úgy élni, hogy a kötél mentén haladva végül elérjük egymást. 
Őszintén, a saját ritmusunkban haladunk egymással szemben, míg rövidesen összetalálkozunk, s útjaink együtt folytatódnak tovább. 
Tarts ki kérlek, ahogyan én is teszem. Tudd, hogy valaki a világban Érted él. Valakinek a legnagyobb kincse a Te lényed. Valaki Nélküled magányos és fél.
Tudd és hidd, hogy megérdemled a boldogságot! Tárd ki a szíved, ne félj szeretni! Ne rettegj attól, hogy szeretnek.
Igen, nekem már az is egy csoda, hogy élsz. Bárhol is vagy, én feltétel nélkül szeretlek, tisztán, csupán Önmagadért...

Szeretettel, ÉN!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések

Megjegyzés küldése