Hagyd magad szeretni!




Vannak emberek, akik hosszú idő óta kétségbeesetten keresik a szerelmet. Olyannyira vágynak szeretve lenni. Társ nélkül magányosak, szomorúak. 


De vannak emberek, akik párkapcsolatban élik meg ugyanezt a magányt. Ha valaki képtelen befogadni a szeretetet, teljesen mindegy, milyen szerető, támogató társak, családtagok veszik körbe, akkor is magányos marad.  


Véleményem szerint minden embernek szüksége van egyedüllétre, amikor időt tölt önmagával. Ez nem egyenlő a magány érzésével. Ilyenkor nincs bennünk hiány, teljesnek érezzük magunkat. Töltődünk, élvezzük a létet. 


Meg kell tanulni nem függővé tenni másoktól saját boldogságunkat. Egy boldog emberhez szívesen kapcsolódik bárki. De ha egyedül nem érzed jól magad, egy másik ember társaságában sem fogod. Egy vágyakozó ember, aki csak a hiányt érzi, folyamatosan azt vonzza be. 

Hidd el, a szerelem önmagad szeretetével kezdődik. Amint bent, úgy kint is. Ha szereted és elfogadod magad, ugyanezt kapod vissza a külvilágban. Ha bánatos vagy és kapaszkodsz, el fognak menekülni a közeledből. Az ember szabadságra született. 

Nyisd meg a szíved, és szeresd magad feltételek nélkül. Te így vagy tökéletes.

Lehet, hogy a másik szeretne a szívedhez közelebb kerülni, ha hagynád.

Ha szeretek, elfogadok. Ha szeretek, megnyílok. Ha képes vagyok szeretni magam, szeretni tudom a másikat is. Addig csupán ragaszkodom.


Ma megnyitom a szívem, és befogadom a szeretet. Hagyom, hogy a sors tegye a dolgát. Nem megyek elébe a dolgoknak, elfogadom a jelen helyzetem. Szeretem magam.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések