Na bántsd magad tovább!Ne bántsd magad tovább! A legjobbat érdemled mindenből. Akkor is, ha hibáztál. Akkor is, ha bántottál másokat. Csak az számít, mit tanultál belőle, s hogy többé nem követed el mégegyszer. Ezektől a tévedésektől váltál egyre jobb emberré. Ezáltal nemesedett a lelked. Ezáltal tanultad meg értékelni a jót.

Akkor se bántsd magad, ha hosszú időn keresztül elviselted a szenvedést. Ha hagytad, hogy megalázzanak, megszégyenítsenek, beléd rúgjanak. Mikor a lelked programjai áldozat szerepben tartottak. Mindezt meg kell tapasztalnod ahhoz, hogy megelégeld és ki tudj lépni a mókuskerékből. 

Légy büszke magadra végre! Légy büszke arra, aki vagy! Vedd sorra azon tulajdonságaid, amiket szerethetőnek vélsz. Ezekre figyelj néhány napig! Ne a hiányra koncentálj. Észre fogod venni, hogy már nem is olyan borús a világ. Amint értékelni és becsülni tudod lényed, észreveszed, hogy a többi ember is úgy értékes, ahogy van. Amint látod önnön szépséged, a világ is hihetetlen szép hellyé válik. És hidd el, úgy fogod vélni, hogy egy ilyen világban már érdemes élni.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések