Tarts ki!
Az elengedés és megújulás folyamata hosszú időt vesz igénybe. Néha évek telnek el, mire a tudásod végre elér a szívedig. Amikor elfogadod a sorsot, és hiszed, hogy érted történik minden.


Ez nem büntetés, sokkal inkább megváltás. Nem kell tovább cipelned a terheket. De ahhoz, hogy végleg megszabadulj tőlük, bátorságra van szükség, hiszen újra szembe kell nézned a  múlt árnyaival. Ez sokszor fájdalmas és ijesztő. A lelkünk mélyén nyugvó, sokszor megmagyarázhatatlan szorongás utat tör magának, és egyszer csak szembesülsz vele a fizikai világban. Mintha az események visszatükröznék a benned lévő félelmeket.


Tudom, hogy nem könnyű az életed! Tudom, hogy már fáradt vagy, és már sokszor akartad feladni! De arra kérlek, ne tedd! Inkább változtass a hozzáállásodon! Vedd könnyedén, játékosan, mintha kívülről figyelnéd az eseményeket, tudván, hogy minden érted történik. Ha görcsölsz, feszengsz, életben tartod a szenvedést. Ne feledd, ez az időszak megtanítja neked azt is, hogy bízz, és tarts ki! Egyszer minden véget ér, a szenvedésed is. Miért ne hagyhatnád el már ma? Attól, hogy kínlódsz, senkinek nem lesz jobb, nem jönnek előbb a megoldások. Élvezd az életet, találd meg minden napban azt, ami a szíved megmosolyogtatja! Egyre több jót veszel majd észre! Így nem fog gondot okozni a kitartás, és sokkal hamarabb véget érnek a nehézségek! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html
Megjegyzések