Nem az a kérdés...




Nem az a kérdés, hogy jelenleg milyen nehéz az életed, hanem hogy bízol-e a sorsban akkor is, amikor minden összedől körülötted? Hiszed-e a gondviselést a legnehezebb órákban? Vajon elhiszed, hogy érted történik mindez? 


Nem az a kérdés, hogy miért fáradt és beteg a tested.   A kérdés az, hogy vajon észreveszed-e lelked jelzéseit, mely egyre erősebb tünetekkel figyelmeztet téged, hogy ideje magadba nézni? 


Nem az a kérdés, hogy hányszor fogsz még elesni, hanem hogy fel tudsz-e állni a legnagyobb kétségbeesés után, hogy újra küzdj az álmaidért? 


Nem az a kérdés, miért pont te, hanem hogy felismered-e a tanítást a jelenlegi helyzetedben. 


Nem az a kérdés, hogy miért vagy magányos, hanem hogy hajlandó vagy-e tenni azért, hogy te magad a megfelelő társsá válj. Hogy ne mástól várd, hogy boldoggá tegyen, mert folyamatosan csalódni fogsz.


Nem az a kérdés, hogy milyennek látnak az emberek, hanem hogy tudsz - e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz? 


Nem az a kérdés, hogy miért van sötét, hanem az, hogy hajlandó vagy-e felébredni az álomból, hogy megláthasd a fényt? 


Nem az a kérdés, hogy miért kell ennyit csalódnod, hanem az, hogy tudsz-e belőlük erőt meríteni? Vajon hasznodra válnak abban, hogy végre megtaláld önmagad? 


Nem az a kérdés, hogy milyennek látnak mások, hanem az, hogy te milyennek látod önmagad. Hogy meg tudják-e ingatni a hitedet saját magadban?


Hidd el, az önmagához vezető út mindenkinek rögös és kemény. Ha már tudod, hogy minden esemény téged szolgál, akkor bármilyen nehéz is most neked, jó úton jársz. Ha nem engeded, hogy mások mondják meg, hogy ki vagy és mik a feladataid, előbb-utóbb beköszönt a boldogság és az elégedettség az életedbe. 


Amikor már nem hibást és felelőst keresel, hanem tisztában vagy azzal, hogy egy tudatos teremtő vagy, életed csodává változik. Hogy ez mikor következik be? Ez csupán Tőled függ!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések