A gyógyulás kulcsa
Ahhoz, hogy a betegséget gyógyítani tudd, változnod kell!
Az ego, ha a betegséghez alkalmazkodik, a saját széttöredezettségével válik eggyé. A széttöredezettséggel azonosulni annyi, mint kitaszítani magad az Egységből. Az elválasztás betegség. A rákos sejt is elfelejti, hogy egy szervezetben él. Független életet akar élni, önmagáért, saját jólétét fenntartva őrülten szaporodni. A betegség felbomlás, egyensúlyhiány. A gyógyítás integráció. A holisztikus gyógyászat miközben összerakja a töredékeket, egyensúlyba hoz. A betegség gyógyuláshoz vezet. Sokszor egy betegség után egészségesebbek leszünk, mint azelőtt.
A betegség te vagy, de a betegség nem a te valódi lényed. Gyere és tanulj belőle magadról! A probléma gyökere egyben a megoldás virága. A benned megfogalmazódó kérdés meghívja a választ, ahogy a betegség a gyógymódot.
A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Változtass hozzáállásodon! Előítéletekkel nem tudod megismerni a minket körülvevő valóságot. Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta te is, és gyógyulj meg, válj teljessé!


Forrás: 
Késmárki László: Test-lélek szótár A betegségek lelki, mentális és karmikus okai Ankh Kiadó 2012.Megjegyzések