Anyagi gondjaim oka előző életből




"Sziasztok! Én a 2 legfrisebb tapasztalatomat szeretném elmesélni. Az anyagi helyzetem megrekedése volt az oka annak, hogy újra oldásra mentem. Két régi életem jött elő. Mindkettőben férfi voltam, az Egyesült Államokban éltem és mindkettőben elég fiatalon haltam meg. Első alkalommal New Yorkban találtam magam, és teljesen legális helyen szerencsejátékból gazdagodtam meg. Az emberek irigyek lettek rám, elveszítettem magam körül szinte az összes barátomat. A párom, akit nagyon szerettem, a barátommal lépett le, én pedig magányomban maradtam.

A második alkalommal szintén az Egyesült Államokban jártam, de a városra nem emlékszem. Embercsempészetből éltem. Volt egy párom (aki a jelen életben a nővérem), és egy kislányom (aki jelen életben a párom), akiknek mindent meg tudtam adni ezáltal. Nagyon jól éltünk, de volt olyan, amikor fel kellett égetni magunk mögött mindent, hogy ne találjanak ránk. Ilyenkor másik városba költöztünk. Sajnos a feleségem korán elveszítettem, és a kislányommal kettesben maradtunk. Nem voltak barátaim, másik kapcsolatom sem, csak alkalmi barátnők. Aztán mikor már rendbe tudtam a kislányom sorsát, és férjhez adtam, akkor utána öngyilkos lettem. És mielőtt megtettem, végiggondoltam az életem, és megállapítottam, hogy a pénz semmire nem való. Ha újrakezdhetném, szegény, de boldog lennék.

És bár két teljesen más élet volt, sajnos belém ivódott, hogy akár legálisan, akár illegálisan keresi a ember a pénzt nem lehet boldog, ha sok van belőle. Ez blokkolt engem. És állítólag ezzel, hogy ezt tudom, fel is oldódik.

Ezt csak azért meséltem el nektek, mert igaz, hogy ez nemrég történt, de azóta hihetetlen dolgok történnek velem anyagi téren. Az év eleje gyenge szokott lenni, mégis januárban másfélszer annyi bevételem lett, mint decemberben. És jobbnál jobb ajánlatokat kapok!

Köszönök mindent Viki! (Robi 22 éves)"



Ezt a történetet több, mint 5 éve olvashattátok. Azóta sok idő eltelt, és íme a folytatás:

Szia Viki, lehet, hogy rövid leszek de nem vagyok nagy költő. Most olvastam vissza a sikertörténetemet és az még csak a kezdet volt. Két és fél éve élek az Egyesült Államokba, úgy látszik, vissza kellett térnem, hogy kiegyenlítsem a számlát és itt oldjam meg ezeket a karmikus feladatokat. Jelenleg Miamiban lakom, egy álom életet élek. Az oldások után folyamatosan gyarapodtam anyagilag és közben rájöttem, hogy nekem ez volt a legnagyobb félelmem hogy pénz nélkül maradok. De azóta rájöttem arra is hogy nem csak ez a fontos de mostmár hogy anyagilag bizonságban tudom magam már dolgozom a többin is. Tavaly sajnos a párommal véget ért a kapcsolatom de azóta megtaláltam a szerelmet. Folyamatosan hallgatom a meditációidat és nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Robi (mostmár 28 éves leszek 2 hónap múlva)


Megjegyzések