Hogyan ismered meg a testet öltött angyalokat?




Angyali külső – A férfi és női angyali lényeknek egyaránt bájos arcvonásaik vannak, gyakran szív alakú, gyermeki arcuk van. A testet öltött Angyalok igen gyakran kiszőkítik vagy melíroztatják a hajukat.

Kapcsolati problémák – A testet öltött Angyalok gyakran tele vannak kölcsönös függőségi kapcsolatokkal, adakozó, tápláló, másokat megmentő hajlamaik miatt. Mindenkiben képesek a legjobbat meglátni, ezért gyakran hosszabb ideig benne maradnak durva kapcsolatokban, mint az átlagemberek. A testet öltött Angyalok gyakran több házasságot és válást tudnak maguk mögött. 

Függőségek és súlyproblémák – Természetes képességük a gyógyítás és a segítségnyújtás, és gyakran munkakörük is ide tartozik, pl. ápolók, gyógymaszzőrök, szociális munkások, tanárok vagy repülőkön dolgoznak. Az idegenek kiöntik nekik a szívüket, mondván „Nem is tudom, miért mesélek el ilyen intim dolgokat magamról. Valami miatt úgy érzem, megbízhatok benned.” 

Adakozók és nem kapók – A testet öltött Angyalok nagyon nagylelkű lények, akiknek gyakran nehezükre esik az elfogadás. Emiatt hiányt szenvedhetnek bizonyos dolgokban, mivel blokkolják a pénz, a szeretet, az energia, és más természetes források életükbe áramlását. A testet öltött Angyalok nagyon gyakran figyelmen kívül hagyják. Ennek az lehet az eredménye, hogy végül sértettnek és frusztráltnak érzik magukat, amikor nem kapják meg azt, amire szükségük van.

Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések