Kik a fénymunkások? Mik a jelei annak, hogy te is az vagy?




Belső késztetést érzel arra, hogy a világot egy szebb és jobb hellyé tedd? Érzed, hogy fontos szereped van abban, hogy segíts másokon? Nos, akkor lehetséges, hogy te is fénymunkás vagy.

A fénymunkások (vagy fényküldöttek) azok, akik még születésük előtt vállalták, hogy önerőből segíteni fogják a világot, megszabadítják az embereket félelmeiktől. Ők valódi szakrális feladattal születnek a világra. Van, hogy nem emlékeznek a vállalt feladatra, ezért szoronganak, elveszettnek érzik magukat, vagy éppen félnek.


A fénymunkásoknak van egy olyan erős érzésük, hogy pozitív energiát kell adniuk a világnak. Spirituális tehetségüket és képességeiket használják ahhoz, hogy terjesszék a szeretet érzéséhez kötött isteni bölcsességet, a szabadságot, az önmegismerést, az önuralmat, hogy egyre közelebb legyünk a tiszta szeretettel teli pozitív energiákhoz.

Ha környezetedtől gyakran kapsz olyan jelzőket, hogy „tiszta lelkű” vagy aki inspirálja őket, aki felmelegíti szívüket, energiát adsz, ha padlón vannak, akkor elképzelhető, hogy fénymunkás vagy ezen a Földön, és lehet, hogy épp ez a te feladatod itt lent.

Egy fényküldött másnak érzi magát a többieknél és olyan embereket vonz életébe, akiknek segíteni fog felismerni és túllépni problémáikon, olyan élethelyzeteket vagy történéseket vonz magához, ahol puszta jelenlétével békét és harmóniát sugároz.

Alább olvashatsz néhány támpontot, vagy jelet, ami alapján következtethetsz arra, fénymunkás vagy-e vagy sem:


1. Érzékeny lelkű vagy

A fénymunkás lelke nagyon tiszta, ezért a másoktól jövő negatív gondolatokat nehezére esik értelmezni, megérteni. Ugyanígy nagyon nehezére esik olyan emberek társaságában lenni, akikből olyan erős érzelmek sugárzanak, mint a harag, a félelem vagy a düh.Életében mély nyomot hagynak a negatív események, fáradtabb és levertebb lesz ezek miatt, érzi az öngyógyítás szükségességét, hogy újra helyreállítsa energiaszintjét.


2. Természetesnek gondolod az egyedüllétet

A fénymunkás gyermekkorától fogva különcnek, magányosnak tűnhet, vagy egyszerűen csak érthetetlen mások számára. Az élet kihívásait és bizonyos változásokat átélve ebben a magányban látja a megoldást.

Nagyon érzékeny lévén, és mivel könnyen magába szívja környezete negatív, mérgező energiáit, fontos neki a rendszeres egyedüllét. Ez a befele fordulás vagy introvertált állapot nem egy személyiségtípus része, hanem a fénymunkások egyik fontos és alapvető útja.

A fénymunkás a magányban tud megválni a felszívott energiáktól és újra feltöltődni erővel.


3. Együttérző vagy

A fénymunkásnak mindig nagy szüksége van a világ megértéséhez való érzékre, ezért sokszor azért találja szemben magát nehéz élethelyzetekkel, hogy ezt a képességét erősíthesse. Minden egyes helyzetben növekszik együttérzésük, ami a másik felet is pozitívan befolyásolja.


4. Erős vágyat érzel arra, hogy segíts másokon

Empatikus jellemükből adódóan a fénymunkások gyakran olyan szakmát választanak, amelyeken keresztül hozzájárulhatnak a világ jobbá tételéhez: asszisztensek, szülésznők, orvosok, tanítók vagy tanárok, terapeuták, tűzoltók.


5. Tiszteled és becsülöd az élet spirituális értelmét

A fénymunkásoknak széles látóköre és világnézete van. Rájöttek, hogy ők egy nagy gépezet kis csavarjai, akik a Teremtő isteni tervének részesei, és tudják, hogy létezésükkel pozitívan befolyásolják a világot. Spirituális kapcsolatban vannak minden történéssel és élethelyzettel, tudják, hogy azok helyesek és előző gondolatok vagy tettek eredményei.

A világi pusztításokat látva (erdők kivágása, fegyveres konfliktusok vagy támadások, vagy az állatok éheztetése) a fénymunkás magáénak érzi a problémát, még fájdalmat is érezhet. Ez a mély kapcsolat közelebb viszi az állatok és a természet világához.


6. Kicsit lázadó vagy

A fénymunkás kicsit kitűnik a többiek közül, és gyakran nem illik a „társadalom standardjába”. Nem igazán érdeklik a hierarchikus struktúrák és sokszor fellázad a hatóságok előtt, ha beletipornak elveibe és meggyőződéseibe. Ez az antiautoriter viselkedés a fénymunkások alapvető tulajdonsága.


7. Az emberiség hangjaként lépsz fel

A fénymunkás gyakran lép fel az emberiség érdekeinek képviselőjeként. A történelem során számos fénymunkás hozzájárult a világ jobbá tételéhez, megmutatva látásmódjukat művészi alkotások által, amelyekben más fénymunkások később magukra találnak.

Kreativitásuk, ismereteik és intuitív természetük nagy hatással van azokra, akik találkoznak velük.


8. Csodálod a Világegyetemet

Érezted már valaha az égboltot fürkészve, hogy létezik egy „másik otthon”?

A fénymunkást lenyűgözik a csillagok, a földi tapasztalatokon túl megérti létünket, és mindig az az érzése, hogy valami földön túlival van kapcsolatban. Kapcsolatban van azzal, ami a Forrást jelenti, az isteniséggel. Minden, ami az Univerzumban, az ő lelkükben is ott van és mindig fényt visznek oda, ahova irányítják őket.


9. Mindig vonz a személyes fejlődés, és másokat is próbálsz inspirálni

A fénymunkások mindig a legjobb tudásuk szerint élnek és másokat is hozzásegítenek ehhez. Mindennapi cselekvéseink egyszerű szokásoknak tűnhetnek, de ha elkezdünk a Fényre figyelni, akkor motivációval, pozitivitással és olyan cselekedetekkel akarjuk majd körülvenni magunkat, amelyek által többek lehetünk és fejlődhetünk. Ekkor fog vonzani a meditáció, az imádkozás, a jóga, a személyiségfejlesztő könyvek, hogy spiritualitásról szóló előadásokon és kurzusokon vegyünk részt, vagy, hogy templomba járjunk.

Ha ezek alapján úgy érzed, hogy te is fénymunkás vagy, akkor próbáld megkeresni a módját, hogy segíteni tudj az emberiségnek. Az Isten hozzád fogja küldeni azokat, akiknek a segítségedre, a benned levő Fényre van szüksége.

Végy valakit az életedből, akivel nézeteltérésed vagy konfliktusod van. Hunyd be a szemed, és képzeld magad elé ezt a személyt, képzeld el, amint egy csillogó, fehér ezüstös Fény árad ki belőled és elárasztja, majd teljesen betölti az elképzelt személyt. Légy hálás ezért a gyógyulásért, és kis időn belül tapasztalni fogod a konfliktus feloldódását, vagy, hogy az illető bocsánatot kér, vagy igazat ad neked, vagy egyszerűen magától kilép az életedből.


Egyed Zsuzsanna




Megjegyzések