Kisbaba karácsonyra

Drága Viki és Mártika! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek és a kedves olvasókkal legnagyobb boldogságunkat, hogy 2016 december 11-én jött a világra gyönyörű szép kislányunk Horváth Emma Róza. 11 év sikertelen próbálkozás, lombik és kísérletezés után, az öcsém (aki akkor már egy éve járt hozzátok) azt mondta, lehet hogy a lelki okait kéne megvizsgálni a sikertelenségünknek. 11 oldás (ismét a 11-es szám), ami főként családi, párkapcsolati és szexuális meghozta a sikert! Rövid időn belül megfogant a mi kis angyalkánk. Mindenki lemondott már rólunk, de mi nem adtuk fel, tudtuk hogy győzni fogunk. Olyan hálásak vagyunk nektek, hiszen olyan sok minden jött rendbe az életünkbe és egy végtelen boldogság meg nyugalom van rajtunk. Az idei lesz életünk legboldogabb karácsonya. 

Ma már hiszem, hogy minden ember képes elérni bármit, amit szeretne, de kitartónak kell lenni, nem szabad feladni akkor sem, ha már mindenki lemondott rólunk. Egyszer csak átlépjük a saját korlátainkat és megkapjuk amit akartunk. 


Nagyon szépen köszönöm nektek szeretettel. Üdvözlettel, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Ivett, Sopron (41)Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html
Megjegyzések