Ne dugd homokba a fejed!



Meggyőződésem, hogy nem tudjuk a problémáinkat csak úgy legyőzni, főleg, ha régóta kísérnek minket. Talán nem véletlen, hogy makacsul ragaszkodnak hozzánk… Az egyetlen dolog, ami képes megoldani életünk bármely helyzetét az, ha önmagunkat győzzük le. 


Amit te óriási problémának vélsz az életedben, csupán megoldandó feladat, melyet lelked idézett elő, mert szükséged van az ajándékára. 


Szükséged van arra, hogy erősödj általa… Méghozzá úgy, hogy ennek megoldásával legyőzöd magad…. átléped a saját korlátaidat.


Életed nehéz időszakai inkább áldást tartogatnak, mint átkot. Egy-egy vihar után megtisztul körülötted a világ. Új életre kelnek a kapcsolataid, s talán eltűnik minden, ami elvitte az energiádat. 


Meglehet, hogy minden vihar elsődleges célja az elengedés… Meg kell válnod azoktól az erőktől, amik a zavart okozzák életedben. 


A nehéz, lelket próbáló időszakok azok, melyek helyükre teszik a dolgokat. A végére kitisztul előtted, ki is vagy valójában. 


Ne dugd homokba a fejed kérlek! Attól még a probléma ott van, hogy nem akarsz tudomást venni róla…. ott van a konfliktus, ott van a félelem, a fájdalom… Ezek mind útjelzők, amik segítségül szolgálnak, ha hagyod.


Egyetlen lehetőséged az, hogy szembenézel a félelmeddel, az érzéseid ellenére is nekiállsz cselekedni, és végre kiállsz önmagadért. 


Ha farkasszemet nézel a félelemmel, már el is veszítette az ereje nagy részét. Ha tudatosítod magadban, hogy te legyőzhetetlen vagy, akkor valóban ezt fogod megtapasztalni. 


Tudod, hogy a világban mindennek és mindenkinek megvan a maga helye. Az életedért senki más nem felelős. Itt az ideje tisztelni magad annyira, hogy kezedbe veszed a sorsodat. Kihúzod a homokból a fejed, és bármennyire is félelmetes a helyzeted, szembe mész vele. Én tudom, hogy képes vagy rá! 


Óriási erő lakik a szívedben, de ezt csak akkor fogod megtapasztalni, ha a félelmeid ellenére cselekszel! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések