A kapcsolatok újjáéledése - A család tisztulása


Nem tudom nem észrevenni, hogy az utóbbi 1-2 évben a családi kapcsolatok és karmák tisztulása globálisan folyik. Felszínre jönnek a konfliktusok, hogy feldolgozzuk, megértsük és elengedjük őket. Ez egy olyan lehetőség, ami sorsfordító lehet, ugyanis a családi minták erőteljesen irányítják életünk minden területét. Azok a berögződések, beidegződések, amik gyermekkorunkban belénk égtek, az önsorsrontás okozói. 

Biztosan Te is érezted már, hogy vannak életednek bizonyos területei, amin nem tudsz előre haladni. Tudod, hogy lépned kellene, de leláncol a múlt. Szenvedsz, félsz, tele a lelked fájdalommal, de képtelen vagy megoldani a saját életedet. Már minden körülőtted élő látja és tudja, mit kellene tenned, Te is érzed, de egyszerűen nem tudod meglépni. Valami húz visszafelé. Ez a megmagyarázhatatlen erő nagyon sokszor 1-1 Beléd égett minta. Valamikor régen elhitették Veled, hogy nem vagy képes semmire... Elhitették Veled, hogy egyedül nem tudsz boldogulni. Vagy édesapád elhitette édesanyáddal, Te pedig következtetésként levontad, hogy ez a nők sorsa. És ez a minta ott munkálkodik Benned évtizedek óta. Te pedig csodálkozol, hogy csak kihasználnak. Csodálkozol, hogy megaláznak. Folyamatosan olyan események történnek, amik előhozzák Benned ezt az érzést... Mert valamikor réges-régen Belég égett... S Te azonosultál vele. 

Tudd, hogy az anya és az apa a két pólusa a lelkednek. Mintha egy akkumlátor lennél, melyet ők töltenek fel. Ők képviselik Benned a férfi és a női oldalt.  Vajon egyformán fogadod e a két energiát? Ugyanis ha nem, akkor elmozdul az egyensúly. 

Lehet, hogy Te most férfi testben vagy, és a szüleid közül édesanyád volt az erős, domináns személy. Ezért, de lehet, hogy egészen más okból  hozzá kapcsolódtál erősebben, s édesapádtól kevesebb energiát fogadtál be. Ezért jóval több most a női energia Benned. 
De lehet, hogy most női testben élsz, de túlteng benned  a férfi energia. Lehet, hogy édesapád sokszor agresszív volt, s Te nem akartál rá hasonlítani, ezért megtagadtad magadban a férfi energia felvételét. Lehet, hogy édesanyád áldozatszerepe miatt elnyomtad magadban a női oldalt. 

Az is előfordulhat, hogy édesanyád volt a nő és a családfenntartó egy is egyben, ezért próbáltál könnyíteni rajta és tudattalanul is átvettél tőle terheket. De lehet, hogy édesapádon szerettél volna könnyíteni. Amíg ezek az energiák nem kerülnek kiegyenlítésre Benned, nem tudod a párkapcsolatot sem megélni teljes önvalójában. Míg nem érzed magad kerek egésznek, nem tudod megélni a női vagy férfi szerepedet sem. 
Elsődleges feladat az lenne, hogy megértsük és elfogadjuk, hogy mi magunk akartunk a szüleink gyermekei lenni. Minden esetben a lélek választja ki azt a 2 személyt, akikhez kíván a Földre megszületni. Pontosan tudja, hogy ők azok az emberek, akik tükörként megmutatják azon sérült részeit, melyek gyógyításra várnak. Olyan szülőket választunk, akiknek ugyanazon sérülései vannak, mint nekünk. Amint elhagyjuk a családi otthont, és még nem tanultuk meg feladatainkat, olyan párt választunk, akik tovább tartják a tükröt előttünk.  

Kérlek, ezt gondold végig, és lásd meg azt, hogy a szüleid is áldozatok áldozatai. Kizárólag azt a feladatot teljesítik, amit rájuk bíztál. És ha ezt valóban megérted, rájössz, hogy talán nem is nekik kell mebocsátanod, hanem önmagadnak. Ő ugyanolyan áldozata a kettőtök kapcsolatának, mint Te magad. Állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe, és mondd ki többször hangosan: MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK!

Tudd, hogy mindezt a fejlődésed érdekében vállaltad, így itt az ideje megtanulni a leckét. Ha élnek a szüleid, ülj le velük, és köszönd meg nekik a tanítást, amit adtak. Mondd el, hogy szereted őket, megbocsátasz, és öleld meg őket. Ha már nincsenek fizikai testben, tedd meg ugyanezt lélekben, vagy írj levelet. 

De nagyon hatékony, ha lefekvés előtt ellazult állapotban magad elé képzeled őket, és elmondod nekik ugyanezt (előkészíted energetikailag a helyzetet a személyes találkozásra), majd azt látod, hogy ami a szüleid felől árad energia, azt egyformán, kiegyenlítetten fogadod be. Ha végre szabadon tud áramlani az anyai energia, az gyógyítja a nőiességet, a párkapcsolatodat, az intuíciót, a szülői feladatokat. Ha szabadon áramlik az apai energia, akkor az erőd visszatér, a teremtő erőd életre kel, a pénz energiája áramlani kezd. Azonban míg megvan az elcsúszás, erre esélyünk sincs. A tisztulásunk és boldogságunk legelső és legfontosabb feladata, hogy kiegyenlítsük az energiákat a családban. Ezért olyan hatékonyak a családi oldások. Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy ezen oldások után történik a legtöbb változás. 

A harmónia létrehozása nem azt jelenti, hogy Neked mindenáron szeretni kell a szülődet. Azt sem jelenti, hogy a kapcsolatot tartanod kellene velük. Csupán történjen meg a megértés, és ezáltal az elfogadás. Ne legyen Benned neheztelés, fájdalom. 
Azon terheket, melyeket tudatosan vagy tudatlanul átvettél, add vissza a szüleidnek. Képzeld őket magad elé, állj oda külön mindkettőjük elé, nyújtsd ki a kezed és mondd azt neki: "Visszaadok mindent, ami a Tied. Megbocsátok Neked, és megbocsátok magamnak, amiért átvállaltam. Képesnek tartalak arra, hogy saját magad megoldd. Nem cipelem tovább a terheid. A szabad akaratomnál fogva így döntöttem. Így legyen." De megfogalmazhatod a saját szavaiddal is. Meg fogsz könnyebbülni, neki pedig lehetőséget adsz, hogy önmaga megoldja, s ezáltal fejlődjön. Ha bármit mások helyett szeretnénk megoldani, elvesszük tőlük a fejlődés lehetőségét. Mindenkinek éppen elég a maga feladata. Ez különösen igaz a szülőkre is.
Minden helyzet, szituáció, ami felbukkan életünkben, mind 1-1 megoldatlan családi konfliktusra hívja fel a figyelmünket. 

Ezek a tisztulások különböző testi tünetekkel járnak. Gyakoriak a gerinc-  és izombántalmak, húzódások, keresztcsonti fájdalmak, nyakcsigolya panaszok. Mivel ezzel együtt a párkapcsolati sérülések és rendeződnek, sokan éreznek alhasi fájdalmakat. Előfodrulnak menstruációs panaszok, görcsök, felfázás, gyulladások, hormonális zavarok. A lelki tisztulás folyamatosan a testen keresztül is történik.
Ezen megértések egyenlítik ki az energiákat, így javulnak egyéb emberi kapcsolataink és anyagi helyzetünk. 

Kellemes tisztulást kívánok Mindenkinek!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések

Megjegyzés küldése