A család és a szerelem összefonódása



Kedves Viki, már régóta olvasgattam a blogod és meg kell hogy mondjam, számtalanszor segített a nehéz helyzetekben. Végül a testvéremmel való nem túl rózsás kapcsolatom miatt szántam rá magam az oldásra. Már kicsi gyerekkorunkban is állandóan ütöttük egymást, 6 évesen kiverte a fogamat, én pedig nekitámadtam a húsbárddal. (mindketten lányok vagyunk) Soha nem értettem, miért ez a nagy ellenszenv köztünk. A szüleimet is nagyon megviselte, mert mindegyikőjük nagyon családcentrikus ember. Apukám folyton engem védett, anyukám a húgomat. Emiatt folyton hatalmas családi perpatvarok voltak, és örökké lelkiismeretfurdalás gyötört. Idővel a szüleink is azon veszekedtek már, hogy melyikőnk az erőszakosabb és kitől indulnak el ezek a viták. Ez odáig fajult, hogy volt olyan, hogy egy hétig senki nem szólt senkihez a családban. Én ettől kikészültem, pánikrohamok törtek rám, jártam pszichológushoz, nyugtatókat írtak fel nekem. Soha nem éreztem azt, hogy családban élek. Soha nem éreztem azt, hogy mi összetartozunk. Annak ellenére, hogy tudtam, mindkét szülőm szeret bennünket. 


Egy volt osztálytársammal beszélgettem erről az osztálytalálkozónkon, és elmesélte, hogy az ő párkapcsolata a Viki oldásai után oldódott meg, így azonnal eldöntöttem, hogy megpróbálkozom vele. 


Első oldáson rögtön a családi dolgokról volt szó. Sokat megértettem, főleg azt, hogy én apukámhoz, a tesóm anyukámhoz született. Ez mindig érződött. Több családi oldáson voltam, mert kevésnek éreztem és meg akartam érteni mindent. Láttam a szüleimet kicsi gyereknek és átéreztem milyen nehéz volt nekik is és velünk úgy cselekedtek ahogy azt otthon látták. Sajnálat ébredt bennem, ahogy elesettnek és magányosnak éreztem őket. Ez segített a megbocsátásban. Javulni kezdett a kapcsolat, már nem haragudtam rájuk. 

Később célzottan reinkarnációs oldásra mentem, mert éreztem, hogy ez a tesómmal való kapcsolat onnan valósi. Sok felismerésem lett.  18. századi Skóciába vitt először az oldás. Egy viszonylag rangos család 10 év körüli kisfia voltam. A jelenlegi édesapám volt az akkori ikertestvérem, akivel nagyon szerettük egymást. A szomszédunkban lakott egy velünk egyidős fiú (jelen életben a húgom), akivel sokat játszottunk együtt. A legjobb barátok lettünk. 16 évesek lehettünk, amikor nem messze tőlünk, egy nemes család megvett egy birtokot, és 6 gyermekükkel oda költöztek. Volt egy gyönyörű, velünk hasonló korú lányuk. Első látásra szerelem volt a részemről. Titokban találkozgattunk, volt egy titkos randevú helyünk, egy tó partján, egy hatalmas fa mögött volt egy kis barlang. Több hónapon keresztül ment ez köztünk, mikor váratlanul kiderült, hogy a szomszéd fiúval (a mostani tesómmal) is találkozgat, és őt is szédíti a lány. Én nem akartam elhinni, és egymásnak estünk. Mivel ő volt az erősebb, fél holtra vert. A lány a mostani édesanyám. Én csendben visszahúzódtam, ők pedig együtt élték le az életüket. Mondanom sem kell, ez annyira megviselt akkor, hogy egész életemben boldogtalan voltam. Majd viszonylag korán távoztam az élők sorából. 


Megértettem az előző életem által, hogy miért alakultak ki a családban ezek az érzések. Megértettem, miért történt mindez. Ugyanez a harc megmaradt köztünk ebben az életünkben. 


De mivel most megértettem és megbocsátottam, elfogadtam a helyzetet, és megtanultam így is szeretni őket, ezek az érzések szertehullottak, és azóta teljesen más a kapcsolatunk. Mintha mindenki kicserélődött volna. Hálás vagyok ezért a megtapasztalásért. Az oldások által jobban tudom már működtetni a dolgaimat, gyarapodtam általuk sokat. Elfogadóbb vagyok és felszabadultabb. Hiszem, hogy a családi tisztulás az oka annak is, hogy röviddel az elengedés után megismertem a párom. Hiszem, hogy minden összefügg mindennel. hogy ha valaki szerelemre vágyik, tegye rendbe a fejében a helyét. Tudnia kell, ki ő és miket hozott magával előző életeiből. Hiszem, Nincs bennem egzisztenciális félelem és aggódás. Annyira köszönöm Viki, még találkozunk.  Stefani, 23 éves


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések