Kilépés a komfortzónából




A következő néhány év nagy kihívásokat tartogat mindannyiunk számára. Itt az ideje, hogy ne megszokásból és rutinból reagáljunk a helyzetekre, hanem éretten kezeljük azokat. 


Tedd fel magadnak a kérdést: A saját életemet élem vagy másokét? Esetleg azt, amit elvárnak tőlem?


A bölcsesség ott kezdődik, ha felismerem, hogy minden ember, életem minden egyes szereplője saját sorsot választott magának erre az inkarnációra. Bölcsebb ÉN-je tudta, hogy mindezen feladatok elvégzésében rejlenek a tanulási feladatai. Akkor még tisztában volt vele, hogy amiket választott, azokat képes megoldani, minden képessége megvan hozzá. Mindenki annyit kap, amennyit elbír, semmivel sem többet. 


Ezért nincs jogod mások életét élni, és feladatait megoldani. Ezzel mindkettőtöknek ártasz. Elveszed a lehetőségét, hogy fejlődjön, emellett megoldatlanok maradnak a saját feladataid. Ezt sokszor azért teszik, mert amíg mások gondjaival vannak elfoglalva, addig sem kell a saját életükkel szembenézni. Pedig itt az ideje! Hidd el, a szeretteid attól érzik jól magukat, ha te is jól vagy... Ha harmóniát és békét sugárzol magadból... Ha egységben vagy. Ezt az energiát sugárzod a környezetedre, ami arra fogja inspirálni őket, hogy szintén megtalálják magukban a békét. Mutass példát nekik! 


És arra kérlek, hogy ne élj mások elvárása szerint. Ha valakinek elvárásai vannak feléd, akkor ő nem Téged szeret, hanem a saját elképzeléseit. Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Te így vagy szerethető. 


De ehhez először rá kell ébredned, ki is vagy valójában. Levetni az álarcaidat, és a világba kiáltani: Ez vagyok ÉN!!

Megújult erővel, ÖNMAGADKÉNT tűzz ki új célokat! Így nem a szenvedés, hanem a szenvedély energiája járja majd át minden vágyadat. Újra erősnek fogod érezni magad! Bármi sikerülhet, ha kitartasz az elképzeléseid mellett.


Mint ahogy Osho tanította: sokan kalitkában élnek, és mindenki mást hibáztatnak azért, hogy be vannak zárva. Nem veszik észre, hogy a kulcs a zsebükben van, vagy a rácsok már régen szertefoszlottak, csak ki kellene sétálni a szabad ég alá. 


Ne feledjük, szabad akaratunk van. Az, hogy ebben a világban tartózkodunk, szintén a mi döntésünk. Azonban vannak, akik úgy döntenek, hogy rabságban élik le az életüket. A szabad akarat annyira szabad, hogy akár ezt is választhatod. 


Ha változtatni akarsz, akkor elsőként ismerd fel kérlek, hogy te zártad be saját magad. Senki nem kényszerített, hogy ezen döntéseket hozd meg. Így talán könnyebb elhinni, hogy a megoldás is rajtad áll. 


Nem baj, ha függőségekbe menekültél és másoktól tetted függővé a boldogságod! Soha nem késő meglátni a valóságot. 

Változtatni mindig nehéz. A változással azt kockáztatod, hogy szembenézel önmagaddal, és esetleg nem tetszik, amit ott látsz. De neked van egy álmod! És ennek az álomnak szüksége van rád! Ezért elhatározod, hogy mostantól nem a múltban élsz, és nem a jövő vízióit kergeted, hanem minden nap teszel lépéseket azért, hogy önmagad légy. Megéled a jelen pillanatot. A MOSTra figyelsz!


Ha úgy érzed, hogy teljesen beszippantottak az elmúlt időszak nehézségei, gondolj arra kérlek, hogy a Földön semmi sem örök... a nehézségek sem. De az, hogy mikor süt rád a felhők mögül a nap, csupán a te döntésed. 


Döntsd el, hogy elhagyod végre azt a kalitkát, és szabadon szárnyalsz az égbolton! Kilépsz a komfortzónából, és szabadságra ítéled magad, mely természetes állapotod! Sok sikert kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html








Megjegyzések