Fogadom...


Fogadom… hogy megmutatok Neked egy olyan világot, melyben érdemes létezni. Ahol nem a játszma, hanem a szeretet uralja a mindennapokat. 

Fogadom… hogy mindig önmagam leszek, ezzel ösztönözve Téged arra, hogy ne félj a megnyílástól. Hinned kell abban, hogy az őszinteség jelenti a kapcsolódás tisztaságát. 

Fogadom… hogy hagyom járni az utadat. Tudom, hogy sosem veszíthetlek el, így türelmes vagyok Hozzád. 

Fogadom… hogy elfogadlak Téged a múltaddal és a jeleneddel együtt. Nem akarlak megváltoztatni, a saját elvárásaim képére formálni. Hiszen tudom, hogy a szerelem a lélekben születik, és semmi köze a fizikai valósághoz. 

Fogadom… hogy nem áldozom fel Érted az életem… Tőled sem várom el, hogy feladd önmagad… hanem létrehozzuk közösen a MI világunkat. 

Fogadom… hogy teljes hozzáférést adok Neked lelkem minden kis részéhez, és törekszem úgy szeretni magam, ahogyan Téged! 

Fogadom… hogy mindig melletted leszek, s ha elválaszt is minket fél világ, lélekben érezheted a közelségemet. Érzéseink összekapcsolódása biztonságot nyújthat Neked. 

Fogadom… hogy feltételek nélkül elfogadlak, és bárhogy alakul is az életünk, a szívemben mindig ott lesz a helyed. 

Fogadom… hogy az én szeretetem Feléd nem függ a körülményektől, a Te érzéseidtől, és attól sem, hogyan vélekednek erről mások. 

Fogadom… hogy mindig önmagam maradok, és inspirállak Téged arra, hogy ebben a hamis világban Te is tudj önmagad lenni. 

Végül megfogadom… hogy minden nap hálát adok a sorsnak a létezésedért… Hiszen általad találtam önmagamra, Te segítettél meglelni helyem a világban. Szeretni foglak az idők végezetéig, hisz a létezés legnagyobb kincsét kaptam Tőled: HITET!

Szeretlek… 

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések

Megjegyzés küldése