Életcélok




Oly sokan teszik fel a nagy kérdést önmaguknak: - Vajon mi az életcélom? Milyen feladatokkal születtem? Meg tudok-e élni mindebből? 


Vannak, akik azt sem tudják, merre keresgéljenek, csupán azt érzik, hogy nem jó helyen vannak. Vajon lehet az életfeladatot keresni? Vagy meg kell várni, míg ránk talál? 


Egy dolgot érdemes tisztázni rögtön az elején. Az életfeladat nem egyetlen dolog, hanem egy olyan folyamat, amelyben folyton meg kell újulnod. 


Tegyük fel, hogy régóta tudod, hogy a gyógyítás a feladatod. Talán először elmész természetgyógyászatot tanulni. Végzed ezt néhány évig, de érzed, hogy valami hiányzik. Ezért elkezdesz kutakodni, mivel egészíthetnéd ki a tudásodat. Megtanulsz különböző technikákat, gyakorlatot szerzel. Egyre jobban érzed magad, de még mindig érzed, hogy valami hiányzik. Talán elgondolkodsz azon, hogy a testi gyógyítás mellett a lelki gyógyítással is segíthetnél. Közben az önbecsülésed is növekszik, ezzel együtt nő az anyagi jólét. Újra eltelik egy kis idő, és te egyre jobb vagy a szakmádban! Egyre inkább megbecsülnek. Már nem csak munkaként tekintesz rá, hanem érzed is, amit csinálsz. Rájössz, hogy a megtanult technikák nem mindenkinél működnek. Egyre inkább elő tudod hozni azt az ősi tudást, ami ott van benned. Már szinte csak saját "módszereket" használsz. Használod a megérzéseidet. Végül tökéletesen kiteljesedsz abban, amit csinálsz. De még ez sem végleges, hiszen eltelik néhány év, és újra érezni fogod, hogy lépned kell. 


Ezek szerint az első, amit megtanultál, nem volt az életfeladatod? - kérdezhetnéd jogosan! 

De! Az is a feladatod része! Ne feledd, hogy minden apró megtapasztaláshoz szükséged volt, hogy a szakmában rátalálj önmagadra. És hidd el, a szíved arra húz, amerre feladataid vannak. 


Így ha késztetést érzel, hogy elolvass egy könyvet, vagy jelentkezz egy tanfolyamra, tedd meg! Lehet, hogy még nem az igazi, de elképzelhető, hogy elvezet valahová. Lehet egy lépcsőfok az életfeladatodhoz felé vezető úton. 


És ne türelmetlenkedj kérlek! Ha még nem tudod, mi az, ami neked való, akkor legyen az az első célod, hogy megtaláld. És döntsd el, hogy a következőkben kipróbálsz minden lehetőséget, ami szembe jön veled. Mert sokszor esnek abba a hibába az emberek, hogy kérik a lehetőségeket, és amikor megérkezik, akkor megmagyarázzák maguknak, hogy ez nekik mégsem jó. Amíg nem próbálod ki magad valamiben, nem tudhatod, mennyire jó vagy rossz neked! 


Elképzelhető, hogy egy olyan dologban találsz magadra, amire most egyáltalán nem is gondolsz. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések