A döntés




Talán egy ideje érzed már, hogy valami a végéhez közeledik. A körülmények is próbálnak ösztönözni, hogy ne halogass tovább... Lépj végre! 


Olyan régóta tudod, hogy el kellene engedni bizonyos dolgokat... Kezedbe venni végre az irányítást! Meghozni és kimondani egy olyan döntést, ami végleges. Amiben nincs "majd holnap"... Amiben nincs "megvárom a megfelelő időt".

Eldönteni, hogy mostantól én vagyok a legfontosabb. Nem holnaptól, MOSTANTÓL! A holnap mindig csak holnap marad. Sosem fog elérkezni. 


A halogatás mindig önbüntetés... Ha összeszámolnád a napokat, amit várakozással töltöttél, talán meglepődnél... Hány nap szabadságtól, boldogságtól fosztottad meg magad... ?


Hidd el, az idő így is eltelik. Miért ne töltenéd boldogan? Nem arra várva, hogy majd egyszer lesz merszem lépni... Nem azon gondolkodva, hogy miért nincs erőm? 


Egyszerűen szedd össze magad, végy egy nagy levegőt, és ugorj! Az ismeretlenben benne van bárminek a lehetősége. A megszokott pedig már csak húz visszafelé. Minél tovább halogatsz, annál nehezebb lesz lépni. 


Én azt gondolom, hogy eljött az idő! Itt az idő, hogy végre önmagad légy! Hogy végre kiérdemeld a saját szemedben azt, amire olyan régóta vágysz... Amit már oly régen meg kellett volna tenned! Hidd el, képes vagy rá! Én tudom! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. ......megtettem!!!.....azota megnyugodott a lelkem es tiszta,uj utak nyiltak meg(erdekes.....)tisztelettel

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése