Női- és anyai energiák tisztulása


Talán Te is érzed, hogy itt az idő, hogy szembenézzünk legmélyebb sérüléseinkkel, melyek gyermekkorunkból erednek. Ahhoz, hogy újra kezdhessünk bármit, a családi gyökerek megértése és elfogadása elengedhetetlen. Míg ezt nem tesszük meg, addig ugyanazokat a szituációkat teremtjük meg időről időre. Hiszen a belénk ivódott minták működtetnek bennünket. Ezek ösztönös reakciók gyermekkorunk óta. 

Most főként az édesanyánkkal és a női felmenőinkkel való kapcsolataink tisztulnak. Lánytestvérek, barátnők között is felszínre jöhetnek az elásott konfliktusok. 
Ez egyrészről megnyilvánulhat vitákban, veszekedésekben, de ha elég tudatosak vagyunk, akkor inkább az elfogadás irányába megyünk. 

Számtalan felismerésünk lehet, ami órisái előrelépést jelenthet a tudatosodásban. Megérthetjük a családból hozott mintákat, édesanyánk szerepeit, amik ránk ragadtak, és azóta is irányítanak bennünket. 

Számtalan szituáció találhat meg, melyben ki kell állni Önmagadért. Ezek a helyzetek főként az áldozatszerep tisztulását eredményezhetik. Ha sokáig éltél elnyomásban, vagy azt érezted, hogy sehogy sem tudod érvényre juttatni akaratodat, akkor itt az idő a sarkadra állni. 
Tudatosítani magadban, hogy megérdemled a szeretetet. Megérdemled a szerelmet, a bőséget, az egészséget, a megbecsülést és az elismerést. Megérdemled, hogy fontos légy! 
Az utóbbi időben biztosan sokszor érezted azt, hogy szívesen kitörnél… Hogy megőrjítenek a monoton hétköznapok, majd a váratlan fordulatok… A sok gonoszság, ami a világban van… 

Először is figyeld meg, hogyan reagálsz az édesanyáddal és a nagymamáiddal kapcsolatos gondolataidra, eseményekre.  Mi az ösztönös reakciód? Ahol sértettség van Benned, harag és düh, ott még érintett vagy. Az a rész még nem gyógyult meg Benned. Ahogy elkezded feldolgozni a múltat, elkezdenek gyógyulni az anya-sebek. Egyre nagyobb béke költözik a szívedbe és egyre jobban szereted majd a női létet. Ha férfi vagy, egyre jobban tiszteled majd a női nemet. 

Ezzel egyidőben folyamatosan tisztulnak a nőként elszenvedett bántalmazások nyomai, blokkjai (akkor is, ha férfi vagy), így egyre inkább zavar, ha nem megfelelően bánnak Veled egy párkapcsolatban, ha nem tekintenek Téged egyenrangú partnernek. Végre eljön a pont, amikor eleged lesz a várakozásból, abból, hogy Te csak adsz, és nem kapsz. 

Talán már a lelked is jelzett Neked. Biztosan többször lett úrrá Rajtad ismeretlen félelem, pánik, szédülés, hányinger, mellkasi fájdalmak, bizonytalanság, vagy akár petefészekproblémák, menstruációs zavarok, görcsök. Tested is engedi el a sok begyűjtött félelmet, fájdalmat. Tisztulsz. Most könnyebb elengedni a felesleges kilókat, miómákat, cisztákat, daganatokat. 

Ne feledd, minden Rajtad múlik. A tisztulás mértéke és gyorsasága is. Ha nem engeded, hogy meglopják a bizalmadat, ha kiállsz magadért, akkor meggyógyítod azt a női részt magadban, ami oly sokáig elnyomásban élt. 

Ha nem elégszel meg, hanem tovább lépsz, és van bátorságod az újrakezdéshez, akkor félelmek nélkül léphetsz át a jövő kapuján, ahol megteremtheted azt a stabilitást, amire mindig is vágytál! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések