Az akaraterőnk felélesztése



Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben nem volt erőd változtatni egy olyan helyzeten, ami inkább fájdalmat okoz, mintsem örömöt, akkor itt az idő lépni! 


Ha úgy érzed, hogy belefáradtál a sok próbálkozásba, akkor változtass azon, ahogy a helyzetet szemléled. 

Valójában semmi sem jó vagy rossz, minden csupán nézőpont kérdése. 


Nem azért kell döntened, mert a sors kegyetlen veled… Meg kell tanulnod felvállalni a felelősséget a sorsodért. A döntéseidet te hoztad, te hívtál életre minden eseményt. Ez nem azt jelenti, hogy kezdd el vádolni magad, csupán vállalj felelősséget, és ne hibáztass senki mást!


Itt az ideje új döntéseket hozni! Hidd el, nem az a legrosszabb, ha később úgy érzed, nem megfelelően döntöttél, hiszen bármikor továbbléphetsz. A legnagyobb merénylet az, ha önszántadból beleragadsz olyan helyzetekbe, amik nem építik, hanem rombolják a személyiségedet és a jövődet.


Ha a harag, a kétségbeesés és a bánat felgyülemlik a szívedben, akkor felemészted magad. 

Ha viszont kilépsz a méltatlan helyzetből, megéled a jelen pillanatot, megtalálod az örömöt életedben, a mérgező érzések eltávoznak lelkedből. 


Ha nincs szeretet és hála a szívedben, a világ zűrzavarossá és értelmetlenné válik. Ilyenkor a körülötted lévő embereket is idegennek érezheted.


Ha nyitott vagy a változásra és őszinte vagy önmagaddal, be fogod ismerni, hogy minden esemény téged szolgál. Észreveszed majd, hogy a megoldások ott vannak körülötted. Ha kérdezel, meghallod a válaszokat. 


Ha megbékélsz magaddal és az önszeretet egy magasabb szintjére lépsz, közelebb tudnak kerülni hozzád mások is, és észre fogod venni, hogy úgy szeretnek, ahogy vagy… feltételek nélkül… csak önmagadért…


Szeresd magad annak ellenére, hogy nem vagy tökéletes! Talán nem támad benned együttérzés önmagad felé, amíg az élettel küzdesz? 


Amíg nem vagy hajlandó szeretni és elfogadni magad, és mások szükségletei fontosabbak a sajátodnál, addig boldogtalan leszel. 


Tanuld meg félresöpörni mindazt, amit azok mondanak, akik nem ismernek téged. Ha kritizálnak, az azt jelenti, hogy valamivel magadra vontad a figyelmet. Csak légy magabiztos, és menj tovább az úton! Ez a te életed, senkinek nem kell megértenie rajtad kívül! 


Szedd össze most minden bátorságodat, erődet és akaratodat, és dönts végre egy boldog élet mellett! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. .....minden egyes szava teljes egeszeben,nagyon,nagyon igaz,maximalisan egyet ertek!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése