Magadban keresd, amit a másiktól elvársz





Sokszor érezted, hogy boldogtalanságod oka az, hogy nem úgy cselekedtek mások, ahogyan elvártad? Hányszor hitted már életed során, hogy valaki megnyomorította a sorsodat? 


Arra vágysz, hogy a társad hűséges legyen hozzád? Gondolj bele kérlek, hányszor csaltad már meg a saját lelkedet. Amikor feladtad önmagad azért, hogy másnak megfelelj. 


Arra vágysz, hogy figyeljenek rád? Vajon hányszor hagytad figyelmen kívül a megérzéseidet? Pedig a lelked jelezte, merre kellene lépned. Amikor megtörtént a baj, csak annyit mondtál: - Éreztem…


Arra vágysz, hogy megbecsüljenek? Hányszor bíráltad, kritizáltad magad az életed során? Lehet, hogy sosem voltál elég jó önmagad számára. 


Arra vágysz, hogy elismerjenek? Mikor dicsérted, jutalmaztad magad utoljára? Mikor engedted meg, hogy arra menj, amerre a lelked vezet? 


Arra vágysz, hogy szeressenek? Tanuld meg szeretni önmagadat! Azt a csodás lényt, aki valójában vagy. Aki egyedi, megismételhetetlen. Aki így tökéletes, ahogy van! 


Elsőként mindig önmagadban kell megkeresned azt, amit a másiktól elvársz. Ha megtaláltad, akkor a világ is ezt fogja visszatükrözni feléd. És elvárásaid sem lesznek többé mások felé. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések