A bennünk élő kisfiú




Minden férfiben ott él egy kisfiú, akit túl keménynek neveltek és bezárta a szívét... Aki nem tudta, hova menekülhetne a világ fájdalmai elől.


Minden férfiben ott van az a kisfiú, aki semmire nem vágyott jobban, mint hogy büszke legyen rá az édesapja. Aki semmi mást nem akart, csak hogy fontos legyen. 


Minden férfiben ott él az a kisfiú, aki elfelejtette, hogy valódi hős. Akinek a kitartása mindig nagyobb volt a félelmeinél, és az élet kegyetlenségei ellenére folyamatosan újjáépítette önmagát. 


Még ma is ott él a férfiakban az a kisgyermek, aki annyira vágyik a szeretetre, a szerelemre, de fél megnyitni a szívét. Attól tart, hogy újra elveszíti az uralmat élete felett. 


Minden férfiben ott él a kisfiú, akiről valamikor megfeledkeztek. Aki magára maradt a fájdalmaival, a félelmeivel, a ki nem mondott érzéseivel. 


A fiú még ma is arra vár, hogy valaki kiszabadítsa abból a börtönből, melybe kisgyermekként zárta magát. Hogy valaki felolvassza a jégbe zárt szívét, és anélkül megnyílhasson valakinek, hogy összetörnék a lelkét. 


A kisfiú csak hitet akar... megbecsülést... szeretetet... és szabadságot... 

Ha ezt megadod neki, akkor képes lesz arra, hogy megvalósítsa az összes álmát. Akkor képes lesz arra, hogy megnyíljon a világnak és a tiszta szeretetet sugározza mindenkire, akivel találkozik útja során.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések