A jelen és a párkapcsolatok



Egyre inkább tapasztalom, hogy a jelenben létrejött párkapcsolatok már teljesen más minőséget képviselnek, mint az eddig köttetett szövetségek. 

Amikor két tudatos, a múltját maga mögött hagyó lélek, már önmagukként lépnek szövetségre, akkor képesek megrengetni a világot.

Amikor már nem a játszmák, a sérelmek, a múlt fájdalmai irányítják cselekedeteiket, akkor egy igazi, megkérdőjelezhetetlen, szent szövetség jön létre, mely sérthetetlen. 


Ezeket a kapcsolódásokat óriási belső munka előzi meg. Ezt megélni valóban csak tiszta lélekkel lehet. Le kell dobni a múlt páncéljait, megnyitni a szívet. Kizárólag akkor rezonál rá egy ugyanolyan, tiszta lelkű ember. A játszmások pedig maradnak ott, ahol eddig is voltak, tovább taníthatják, nevelhetik egymást. Velük ellentétben, a játszma nélküli világban már együtt fejlődnek a párok, őszinteséggel és tisztasággal, álarcok nélkül. 

Kitárni a szíved, megmutatni valódi önmagad, igazi bátorság. Kevesen képesek rá. Nem rettegni attól, hogy nem vagy elég jó, felemelő érzés! Ha minden körülmények között, minden helyzetben önmagad vagy, akkor nincs veszítenivalód, így nem is veszítesz el semmit…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések