- Határaink átlépése


Talán Te is érzed, hogy itt az idő, hogy újrateremtsd Önmagad! Hogy kijelöld végre a határaidat és meghatározd, kivé szeretnél válni,  milyen életet akarsz teremteni, amiben jól érzed magad! 
Ha nem jelölöd ki az irányt, és nem alakítod át a gondolataidat, a régi sérült érzéseid teremtik majd meg a jövődet, ami valljuk be, nem túl jó hír. 
Hidd el, ez is egy döntés, mint bármi más. Most rendkívül gyorsan lehet süllyedni, de emelkedni is. Vajon tudatosan haladsz előre, felelősséget vállalva az életedért, vagy hagyod, hogy vonszoljon a sors? 

Ha régóta érzed magad rosszul a bőrödben, akkor nagyon itt van az ideje a változásnak. De szükséges megérteni azt, hogy a dolgok maguktól nem fordulnak jobbra. Hiába változik körülőtted a világ, ha nem változtatsz a hozzáállásodon, az érzéseiden, egyre mélyebbre taszítod magad. Nincs központi megváltás! Csak magadon tudsz segíteni! És hidd el, mostmár sűrgőssé vált a változás! Ideje belátni, hogy nem hibáztathatod a szüleidet, a barátaidat, a szomszédot, és senkit sem az életedért! Ezeket a döntéseket Te hoztad, és ezért tartasz most pont itt az úton! De ne feledd! Minden csak átmeneti! Bármikor hozhatsz másik döntést, ha azt érzed, nem megfelelő Számodra az irány! 

Ne lepődj meg akkor sem, ha megkísért a múlt. Ha a semmiből feltörnek régi emlékek, felbukkannak régi személyek, és megpróbálnak a sérelmeikért bántani Téged! Amit nem tudtak eddig feldolgozni, azt Rád öntik. A karmikus sérelmek erőteljesen munkálkodnak bennünk. Talán Te is késztetést érzel arra, hogy olyan dolgokat tégy, amik nem feltétlenül békések. Ne tedd! Engedd fel a sok sérelmet, negatív érzést, ordítsd ki magad (egymagadban), hisztizz, tombolj, de ne bánts mást kérlek! Minden embernek megvan a maga problémája, és sokan nem tudják kezelni az indulataikat. Fogadd el, hogy Ő olyan, Te már sokkal előrébb tartasz az úton! A karma teszi a dolgát, hidd el! Láthatod magad körül, hogy a sors mindenkit utolér. 

Próbálj inkább a példádon keresztül felemelni másokat! Te legyél az az ember, aki támasz… Akiben megbízhatnak mások… Aki tudja, hogy honnan jött és hová tart… Légy az az ember, aki a legborúsabb nap után is tud hálát adni azért, hogy él… Hogy ezen a csodás bolygón feladatai vannak… 
Légy az az ember, aki tiszteli az életét, tiszteli embertársait és önmagát!
Légy az, aki szereti a létet, és tisztában van azzal, hogy a sorsát Ő jelölte ki a saját számára. Aki alázatos, aki elfogad és hisz… Hisz önmagában, hisz a másikban, hisz egy jobb világ lehetőségében. 
És amiért van hite, megteremti azt, amire mindig is vágyott! 

Én egy tudatos, felismerésekkel teli időszakot kívánok Mindenkinek és azt, hogy végre ismerje be magának, hogy csak Ő felel az életéért. Hogy tudjon elengedni, tisztában tartani embertársai döntését! Azt kívánom, ami a legjobb Neked! 

Szeretettel: 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések