A halogatás leküzdése





Csak remélni tudom, hogy mára tudatosodott benned is, hogy az élet olyan, amilyennek mi látjuk. Ahogy változunk, változik a rajtunk lévő szemüveg, amin át érzékeljük a valóságot.


Ha boldogtalan vagy, meg kell értened, hogy letértél az útról. Elveszítetted önmagad, mert nem figyeltél oda a belső hangodra. Ha tudatosodik benned, hogy változásra van szükséged, cselekedj! Ne halogass napról napra, mert közben egyre fogy az erőd. 


Ha tudnád, mennyi csoda vár rád, nem halogatnád tovább a változást. 

Tudom, hogy valahol mélyen belül bízol. Hiszed, hogy minden kín, minden szenvedés egyszer véget ér. Ma, holnap, vagy tíz év múlva, a te döntésed! Minél több energiát áldozol most önmagad megismerésére, annál több időd marad arra, hogy élvezd az életet…


Ha régóta vagy beleragadva egy olyan helyzetbe, ami számodra nem kielégítő, egyenes önpusztító lehet.

Mélyen belül tudod, hogy nem jó, de még magadnak sem vallod be. Ezer meg ezer kifogást találsz, amiért nem tudsz lépni. Közben szíved millió sebből vérzik. 


Sok éven keresztül voltam mestere a halogatásnak, majd rájöttem, hogy az idő ígyis - úgyis eltelik. A heti feladataimat ma már azzal kezdem, amit nem szeretek csinálni. Így egészen biztosan elvégzem, hiszen ami kimerít, amihez nincs kedvem, azzal elsőként elkészülök. 

Minden hétfőn összeírom a heti teendőket, és a lista elejére írom azokat, amiket biztosan halogatnék, ha nem lennék elég tudatos. Itt szerepelnek a hivatalos ügyek, a “nemszeretem” telefonbeszélgetések. Ezen feladatok elvégzése után mindig jól érzem magam. Mára megértettem, hogy a sikeres élet egyik alapfeltétele, hogy nem halogatunk semmit.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések