SPIRITUÁLIS ÖNVÉDELEM


Az utóbbi időben rengeteg kérdés érkezett hozzám arra vonatkozóan, hogy hogyan tudja az ember védeni magát az energiavámpírokkal szemben. Hogyan tudja megakadályozni a telepatikus támadásokat, és kivédeni a rosszindulatú-, ártó szándékot. 


Többen panaszkodnak, hogy a munkahelyükön egy meglehetősen negatív, irigy, lehúzó környezetben töltenek napi nyolc órát, és hazaérve szinte létezni sincs kedvük. Mások pedig attól tartanak, hogy befolyásolják őket, különféle kötések, mágiák áldozatai lesznek. 


Azt gondolom, elsőként fontos lenne elengednünk ezeket a félelmeket, mert ezzel tudjuk leginkább magunkhoz vonzani őket. 

Precízen átkozni kevés ember képes (hála Istennek ), így legtöbbször nem ettől érezzük rosszul magunkat, hanem a sok negatív-, rossz gondolatunkkal és érzésünkkel tartjuk magunkat rendkívül alacsony energetikai szinten. 

Ha képesek vagyunk felemelni a gondolatainkat, akkor sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. 


Van néhány nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb "módszer", amit bárki, bárhol, bármikor elvégezhet. Én azt vallom, hogy ezek a legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak. 

Ne hidd el, hogy "szakemberre" van szükséged, hogy leszedje rólad a sok "rossz energiát". 

Inkább figyeljen oda mindenki, kitől kér tanácsot, kire hallgat, és vajon nem akarják-e manipulálni őt. 

Az emberek túlzásba akarják vinni a spiritualitást, és különlegesnek, egyedinek és utánozhatatlannak akarnak tűnni, és megvillantani valami olyan tudást, amivel csak ők rendelkeznek. Ilyen nincs! A világegyetem legnagyszerűbb dolgai mind egyszerűek, és bárki számára hozzáférhetők. Nincs olyan, hogy csak egy-egy ember van az információ birtokában. Amit én tudok, azt tudhatod te is! Amit én meg tudok csinálni, te is meg tudod csinálni. Mert nem vagyok különb nálad, és te sem nálam. Egyformák vagyunk. Máshol tartunk, és tanítjuk egymást, de ugyanolyan képességeink vannak. 


Meneküljetek azoktól az emberektől, akik kiválasztottnak tartják magukat, és azt hirdetik, hogy csak ők ismerik az igazságot. Azoktól is, akik meg akarják oldani az életedet! Azoktól is, akik mindenáron "segíteni" akarnak neked, még akkor is, ha nem kéred. Az nem segítség, hanem fekete mágia. Bele akar szólni a szabad akaratodba. 

Ha valaki felhív, hogy látomása volt veled, meg Mihály arkangyal üzent rajta keresztül, és feltétlenül át kell adnia neked egy üzenetet... Vagy... Ő érzi, mit kéne tenned (de te ezt nem kérdezted tőle), akkor menekülj! Az angyalok SOHA, semmilyen körülmények között nem üzengetnek kéretlenül. Ők SOHA, semmilyen körülmények között nem szólnak bele a szabad akaratodba. Segítenek, ha kéred. És ehhez nem kell egy másik ember. Ilyenkor manipulálni akar téged  a másik ember, vagy rajta keresztül a másik oldal. Sokan képesek félelemben tartani a másikat. Ha nem csinálod ezt meg azt, akkor bajod esik... Akkor sosem szabadulsz meg az átoktól... stb... 

Ilyenkor jobban jársz, ha hátat fordítasz és te véded magad, nincs szükséged ehhez másra. 

Nagyon egyszerű a történet. Gyújts egy fehér gyertyát (vagy mécsest) és egy kicsit figyelj magadra. Csak arra koncentrálj, amit akarsz (arra ne gondolj, amit nem szeretnél, mert azt is teremteni fogod) és 1-2 percben vizualizálj magad köré egy arany színű burkot, vagy fénygömböt. Ez a legerősebb spirituális védelem. Áthatolhatatlan. Még ha energetikailag támadnak, akkor is legalább 12 órán keresztül védelmet ad. Így célszerű naponta kétszer elvégezni, ha szükségesnek érzed. Hidd el, ennél többet senki nem tehet érted!


Tértisztítás otthon: Ha úgy érzed, vannak az otthonodban negatív energiák, esetleg elhalt lelkek, vagy olyan lények, akiket sosem hívtál, végezhetsz önállóan tértisztítást. 

Először imádkozni szoktam (saját szavaimmal), a fény oldaláról kérek tisztító angyalokat, hogy segítsenek az energatikai tisztítás elvégzésében. 

Ha előtted már lakott ott valaki, és otthagyott olyan energiákat, amik számodra zavaróak, akkor érdemes egy fehér gyertyával vagy mécsessel körbemenni a falak mentén, és ahol nagyon rezeg a gyertya lángja, ott többször végighúzni a mécsest. 

Ha erősebb tisztításra van szükség, akkor a tömjén, mirha vagy zsálya füstölő zseniálisan kitakarítja a teret. Ez elüldöz minden olyan lényt, akit nem szeretnél a lakásodban tudni, hidd el. Fontos, hogy jó minőségű füstölő legyen. Én erről az oldalról szoktam a füstölőket rendelni: https://www.goloka.hu/

Majd tárd ki az ablakokat, és csinálj egy kellemes huzatot pár perc erejéig. 


Ez általában bőven elég szokott lenni, de ha drasztikus tisztítást szeretnél, az is megoldás lehet, hogy felszórod a lakást durva szemű sóval, és másnap összeporszívózod. A legdrasztikusabb pedig a mustármag, szintén a lakásban szétszórva. Ez minden idegen energiát elporlaszt. 


De nem ismerek olyan embert, akinek az első két módszer ne vált volna be, és ne lett volna elég. 


De érdemes gondolati szinten is minél kevesebb időt szentelni ezeknek, és akkor nem fogják tudni eluralni az életünket. 


Spirituális önvédelem meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=Fiti_hfGk8g&t=6s


Lelki védelem meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=38IyfKLmKFs&t=497s


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések