Bak jegy előrejelzés 2020




Bak jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Bak! Sokat lágyultál az elmúlt években, és ha sikerült felismerned, hogy nem kell mindig óriási falakkal körbevenned magad, akkor a benned élő lágy, teremtő energiákkal most képes lehetsz bármire. Ha sikerül év elején kijelölnöd az irányt, és hónapról hónapra megteszed az ehhez szükséges lépéseket, akkor óriási sikereket érhetsz el az idei évben. Neked mindig mindenért keményen meg kellett küzdened, de most itt az idő elengedni a görcsösséget, és megtapasztalni, hogy sokkal lazábban, kevesebb munkával és energiával is képes vagy teremteni. Mindenképpen jusson időd a kikapcsolódásra és arra, hogy lelkileg töltődj! 
Arra bíztatlak, hogy merj váltani, merj új dolgokat, módszereket kipróbálni! Bátran hagyd ott azokat a helyzeteket, amik lelkileg rombolnak téged! Ideje elhinned, hogy csodálatos ember vagy, és nem kell folyton tenned azért, hogy elfogadjanak. 
Engedj meg magadnak egy varázslatos utazást vagy kirándulást, ahol lelkileg is épülhetsz. Töltsd az időd olyan emberek társaságában, akik nem elvesznek belőled, hanem hozzád tesznek. 
Térdfájdalmaid, gerincproblémáid is enyhülni fognak, ha megtanulsz sokkal rugalmasabb lenni, és nem ragaszkodsz mereven elképzeléseidhez. 
Legyen számodra az idei év mottója: “Bármikor jogom van változtatni a döntéseimen”.
Ha egyfolytában gondolkodsz, nem bírod kikapcsolni magad, és örökké teszel-veszel, nehogy haszontalannak érezd a jelenlétedet, akkor kérdezd meg magadtól, hogy vajon tudatalatt kinek akarsz még most is megfelelni? Esetleg édesanyádnak vagy édesapádnak? Még most is azt szeretnéd, hogy büszke legyen rád? 
Itt az idő a saját életedet élni, és nem törődni azzal, ez vajon kinek felel meg. A te életedért senki más nem felelős, és te sem vagy senkiért. Ideje elengedned a sok önbüntetés, önostorozást és megengedni magadnak a boldogságot! 
Lazíts és tedd azt, amit a szíved diktál. Ha erre képes vagy, akkor olyan harmóniában, nyugalomban lehet részed, amire mindig is áhitoztál. 
Alkalmas ez az év új lakhely megválasztására, építkezésre, illetve  karrier építésre. Családalapításra is ideálisak az energiák. 
Párkapcsolatban egy békés időszak követkehet, ha elengeded az elvárásaidat és nem azt érezteted a másikkal, hogy tökéletesnek kell lennie. Fontos, hogy ha szereted, akkor elfogadd őt, úgy is, ha teljesen más, mint te vagy. 
Ha egyedülálló vagy, és végre megtanultad elfogadni és szeretni magad, szinte biztos, hogy az idei évben rád talál az a társ, aki képes önbizalmat és feltétel nélküli szeretetet adni Neked. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Megjegyzések