Mérleg jegy előrejelzés 2020




Mérleg jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Mérleg! Ideje felvállalni önmagad és az igényeid, nem csupán azzal törődni, mi a jó a másiknak! Az utóbbi években érezhetted, hogy magadra maradtál a problémáiddal, mintha az egész világegyetem összeesküdött volna ellened. Pedig az élet csak azt akarta, hogy végre kezedbe vedd az irányítást. Az események arra késztettek, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is oldd meg a lehetetlennek tűnő helyzeteket. 
Itt az idő, hogy a fizikai világban is kamatoztasd a benned szunnyadó kreatív energiákat. Ezt teheted művészként, vagy egyszerűen úgy, hogy varázslatos módon oldod meg a téged körbevevő szituációkat, ezzel is példát mutatva környezeted számára. 
Az élet olyan helyzetekbe kényszerít, amiből megértheted, hogy blokkjaid nagyrésze a családi energiák hozadéka. Így elsődleges feladatod megoldani és feldolgozni a benned munkálkodó családi “örökségeket”. Erre azért van szükség, hogy ne megszokásból vagy félelemből cselekedj, hanem merd felvállalni az érzéseidet és szabad akaratodat. 
Az elmúlt években sokszor érezhetted kihasználva magad, ezért az értékrended is kezdett átalakulni. Az idei év feladata, hogy egészséges határokat húzz emberi kapcsolataidban. Sokkal felszabadultabb leszel, és ha kézbe veszed az irányítást, akkor nem tudnak mások kényük-kedvük szerint rángatni téged. Nem fogod magad másoktól függőnek vagy erőtlennek érezni. 
Mára megtanultad, hogy mindenért meg kell dolgozni, mindennek meg kell fizetni az árát, különben nem biztos, hogy sokáig az életünk része marad. 
Továbbra is fontos, hogy lépkedj felfelé az önismeret lépcsőfokain, és folymatosan emlékeztesd magad a következőre: “Életem nem függ mások döntéseitől. A sorsomat én irányítom!”
Szerelemben és szeretetben gazdag évre számíthatsz, ha nem adod meg magad a körülményeknek, hanem tudatos irányítóvá válsz. Ha jelenleg egyedülálló vagy, kérdezd meg magadtól, milyen saját elvárásodnak nem tudsz még mindig megfelelni? Gyógyítgasd a benned élő gyermeket, és engedd el a naivitást!
Karrierben teljesen új módszerek, új lehetőségek jönnek. Szerencsére jó a hozzáállásod a változásokhoz, de mindenképpen kitartásra bíztatnálak. Ha odafigyelsz a megérzéseidre, nem tévedhetsz el, ezt ne feledd! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu




Megjegyzések