Rák jegy előrejelzés 2020




Rák jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Rák! Idei feladataid közé tartozik, hogy szembenézz önmagaddal és az életeddel. Értékelj és csinálj egy számvetést! Végre légy őszinte magadhoz és lásd be, mindent te teremtettél magad körül, senki mást nem hibáztathatsz érte. Ideje elengedned az örökös aggódást, a bűntudatot, és hogy állandóan meg akarod menteni a környezetedet. A te feladatod az, hogy rendbetedd a saját lelkedet, akkor lesz egészséges a tested is. Ne rágódj a múlton, és ne vedd magadra mások bírálatát! A többi ember csupán azt mutatja, hogyan állsz önmagadhoz. Itt az idő a sarkadra állni, és nem függővé tenni másoktól a boldogságod! Vagy a másik szélsőség, amikor mindent egyedül akarsz megoldani. 
Fontos, hogy az elhatározásaidat tettek kövessék, ne mindent csak elméleti szinten akarj megoldani! 
Ha úgy érzed, hogy az elmúlt évek eseményei megkeményítették a szívedet, akkor tanulj meg újra ellazulni és kimondani, ami valóban ott van a lelked mélyén. 
Fordíts több időt és energiát arra, hogy jobban megismerd önmagad és az igényeid. Ha ez sikerül, jobban érteni fogod, mit akarnak visszatükrözni a téged körülvevő emberek. 
Feladatod megtalálni az egyensúlyt mind az érzelmekben, mind a hétköznapi dolgokban. 
Szerelemben csupán azok a hullámok várhatók, amiken keresztülmész te magad is. Ha stabilitásra vágysz, előbb találd meg magadban! Engedd meg, hogy szeressenek, akkor földöntúli boldogságban lehet részed.
Karrieredben elérkezett az idő a változásra! Légy bátor, és ne ragaszkodj ahhoz, ami lehúz és elveszi az energiád. Ha szereted a munkád, akkor is érdemes változásokat eszközölni az adott területen. Ez nem váltást jelent, csupán más hozzáállást vagy munkamorált. 
Az idei év jelszava számodra: Megengedem a változást, hiszen az álmaim várnak rám!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu



Megjegyzések