Vízöntő jegy előrejelzés 2020




Vízöntő  jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Vízöntő! Itt az idő, hogy a benned falhalmozott sok tudást és bölcsességet végre átültesd a gyakorlatba és kamatozzon neked! Talán az elmúlt időszakban több lehetőséget elszalasztottál és hoztál olyan döntéseket, melyek nem váltak javadra. Ez nem baj! Remélem, mára sikerült megértened, mennyire tele voltál önbüntetésekkel, amik sokszor megakadályoztak téged a cselekvésben. Szűrd le az elmúlt évek tapasztalatait, és engedd el az önostorozást. Vállald a döntéseid következményeit, de tudd, hogy bármelyik pillanatban alakíthatod másképp az életedet! 
Biztos vagyok abban, hogy már a kötöttségeket is sokkal jobban viseled, így egyre inkább alkalmassá teszed magad egy békés, harmonikus párkapcsolatra. 
Ha túl sok benned a stressz és a tehetetlenség érzése, kezdj valamilyen kreatív tevékenységbe, vagy sportolj intenzíven. Ez segíthet feloldani a benned lévő feszültséget és megnyugvást ad a lelkednek. Néha tölts időt egyedül, hogy rá tudj érezni, merre kell lépned. Az idei évben különösen türelemre bíztatlak, és arra, hogy kezdd el megvalósítani az álmaid kis képésekben. Minden nap tégy valamit a céljaidért! 
Engedd el a szüleid elvárásait, ne érezd azt, hogy bármit is teszel, képtelen vagy megfelelni. Ne gyötörjön a bűntudat a múlt miatt, inkább a jövő építésére fordítsd az energiáidat. 
Arra kérlek, ne érezd, hogy lekéstél az utóbbi években bármiről is! Most jön el az idő, hogy megkapd, amire vágysz. Tisztába kellett kerülnöd önmagaddal és elengedni, ami már nem szolgál téged.
Ha boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban vagy a munkahelyeden, fontold meg a továbblépés lehetőségét. Az élet túl rövid ahhoz, hogy számodra méltatlan helyzetekben tékozolj el évtizedeket. Ha úgy érzed, az utóbbi években erőszakkal vett el tőled az élet számodra fontos dolgokat, akkor tudd, hogy az elengedést tanították neked. Lehet, hogy túlságosan egyedül érzed magad akkor is, ha kapcsolatban élsz. Találd meg a kapcsolatot a saját lelkeddel és soha többé nem leszel magányos! 
Karrierben fellendülés és beteljesülés várható, ha meg tudod fogalmazni azt, amire vágysz. Ha pontosan tudod, hogy mit akarsz, észre fogod venni, hogy az Univerzum melléd áll. 
Ha képtelen vagy rátalálni önmagadra, akkor minden változatlan marad. 
Párkapcsolat területén változások várhatók. Vagy a továbblépésre bíztatlak, vagy a kapcsolat megújítására. 

Ha egyedülálló vagy, akkor döntsd el, milyen kapcsolatra vágysz igazán. Ha elengeded a szerelemmel kapcsolatos félelmeidet, és nem választasz alul a múlt beidegződései miatt, akkor végre hozzád is beköszönt a boldogság.

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Megjegyzések