Oldás- és előadás lehetőségek online



Online meditációk/oldások és előadások Patreonon előadás: https://www.youtube.com/watch?v=opQIWhXD5so&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n


Hallgasd meg, és választ kapsz, hogyan működik a rendszer és mit várhatsz az oldásoktól, meditációktól, miben tud segíteni életed útján 🥰❤


Oldás- és előadás lehetőségek online 


2020 februárjában döntöttünk úgy, hogy végleg befejezzük az oldásokat, tanfolyamokat fizikai formában, de rengeteg levelet kaptam, hogy az igény továbbra is óriási lenne rá! Ezúton is köszönöm a bizalmatokat!
Sokat töprengtem, hogyan tovább, hiszen amit eddig csináltam (cikkek írása, publikálása, YouTube videók, instagram, közösségi oldal, csoportok, könyvek), egy teljes embert kíván teljes munkaidőben. Tehát vagy folytatom, amit elkezdtem, vagy más irányba megyek, de akkor nem lesz időm az eddigiekre. 
Sok mindent számba véve végül egy támogatói oldal mellett döntöttem, méghozzá amiatt, hogy nekem kész rendszert kínálnak. Nem kell külön oldalt üzemeltetnem, levelezési rendszert, számlázási rendszert, stb. felállítanom, mert minden készen van. Ezt könnyedén igénybe vehetik külföldiek is.
Aki úgy érzi, hogy értéket hozok a mindennapjaiba, aki szereti az írásaimat, meditációimat, előadásaimat és könyveimet, támogathatja a munkámat, hogy ez továbbra is a mindennapjai része maradhasson. Úgy működik, mint egy borravaló: ha valaki elégedett, háláját fejezheti ki egy havi támogatási rendszeren keresztül. Támogatóimnak cserébe pedig különféle ajándékokkal kedveskedem minden hónapban. 

A támogatói oldal itt érhető el: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

3 csomag elérhető: 
3 Dollár +Áfa/hó támogatás
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt. 
Belépéskor egy ajándék oldás, "családi oldás" témakörben. És időnként meglepetések (pl előadás vagy oldás/meditáció)


9 dollár + Áfa/hó támogatás
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt.
Belépéskor egy ajándék oldás, "családi oldás" témakörben. Ezenkívül havonta minimum 1 előadás különböző témakörökben (pl. család, párkapcsolatok, előző életek, bőség, elengedés, stb). De általában heti rendszerességgel vannak előadások, van amikor egy héten több is, a régebbiek pedig visszanézhetők, mint pl. a "60 napos kamraoldó program" komplett hanganyaga.


30 dollár + áfa/hó támogatás
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt.
Belépéskor egy ajándék oldás, "családi oldás" témakörben. Ezenkívül hetente egy ajándék videóval szeretnék kedveskedni. Ezt azt jelenti, hogy havonta átlagosan 4 videó, melyből legalább 1 (de általában 2) meditációs oldás, a másik 2 vagy 3 pedig előadás, beszélgetés különböző témákban, vagy kérdezz-felelek videó. Próbálom minél színesebbé, izgalmasabbá tenni az ittlétet :) Ez amit garantálok, de általában sokkal több tartalmat gyártok, és minden hónapban általában legalább 5-8 féle meditáció elérhető ebben a csomagban. 

A menete rendkívül egyszerű: kiválasztod, mely csomag szimpatikus Számodra, és bankkártyával vagy PayPal-lel tudsz fizetni. Az adott naptári hónap díját azonnal le fogja vonni a rendszer, majd ezután minden hónap elsején a következő havit. Mivel naptári hónapot számolnak, így hónap elején mindig vonnak, akkor is, ha előző hónapban csak 28-án regisztráltál! Ezt ne felejtsd kérlek! Bármikor lemondható, de amíg ez nem történik meg, automatikusan minden hónap első napján ráterhelődik a kártyádra a csomag díja, amit választottál. Nem kell hozzá valuta számla és dollár sem, a bank átváltja neked és forintban vonja le az összeget.
A támogatási rendszeren belül lévő anyagok (videók, írások, előadások) nem oszthatók, nem letölthetők, adott támogatási hónapban elérhetőek Számodra. Abban az egy hónapban korlátlanul használhatod őket. 
Célszerű olyan e-mail címet megadni, amit használsz, mert mindig kapsz értesítést a friss cikkekről, videókról. 

Csodás napot kívánok! 🥰

Megjegyzések

  1. Szia kedves Viki! A segitsègedet szeretnèm kèrni az oldasok es meditaciok miatt! Köszönöm szèpen! Kata

    VálaszTörlés
  2. Kedves Viki, hogy lehet résztevnni személyesen az oldásokon? Hol tartod őket , és mennyibe kerül egy alkalom?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése