Egy új élet kezdete





Biztos vagyok benne, hogy lassan neked is eleged van abból, ami körbevesz. Nem a társaságra, a családra vagy az anyagiakra gondolok, hanem a gyorsan változó helyzetekre, az oktalan támadásokra, a képmutatásokra, a hazugságokra, a tehetetlenségre. Arra, hogy nehezen tudsz előre tervezni, hiszen általában valamilyen hirtelen, váratlan esemény megváltoztatja a dolgok irányát, menetét. 

Talán minden héten azt várod, hogy a következő majd jobb lesz... hogy megcsillan a remény. De újra visszarántanak a szürke hétköznapok. 


Hidd el, hogy ez egy szükségszerű változás! Az energiák most kedvezőek ahhoz, hogy minden nehézségtől megszabaduljunk végre. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha már eljutottunk az önismeret egy bizonyos szintjére, és magasabb távlatból szemléljük a történések jelentőségét. Ha megértések születtek bennünk és hajlandóak vagyunk a múlt sérelmeinek elengedésére, akkor emelkedhetünk. 


A fájdalmas időszakok mindig megfelelőek ahhoz, hogy elkezdjünk másként tekinteni a dolgokra. Ez nem jelenti azt, hogy megszűnnek a megoldandó feladatok, de sokkal könnyebben viseled őket, ha tudod, hogy minden az érdekedben történik, és minden esemény a tisztulásod része. 

Ne dugd homokba a fejed! Addig meditálj egy-egy történésen, míg nem látod tisztán, mit akar tanítani neked. A megértés mindig magával hozza a feloldozást. Ha megtanultad a leckét, nincs szükséged arra, hogy újra megismétlődjön. Ha úgy érzed, nem látod tisztán a helyzetet, akkor egész egyszerűen fogadd el a létezését. Fogadd el, hogy itt van, köszönd meg, hogy tanít téged! Előbb-utóbb kiderül, milyen ajándékot tartogatott számodra. 

Gondolom sokszor elgondolkodtál már azon, vajon mit tehettél előző életeidben, ami miatt olyan nehéz most minden? Mivel vívtad ki ezt a nehéz sorsot? 

Hidd el, szinte minden ember hasonlóan érez. Ebben a különleges időszakban most a lelkünk mélyéről törnek elő 

a mélyen elásott fájdalmak és félelmek, amikkel eddig nem akartunk szembenézni. Embertársaink viselkedésükkel tükröt tartanak elénk, segítenek feldolgozni ezen érzéseket. Sokszor fájdalmak formájában kapjuk, de így egészen biztosan észrevesszük őket. Köszönjük meg a tanítást, majd lépjünk tovább. Ne akarjunk bosszúskodni, újabb karmákat gyártani. Aki bánt, az a saját bizonytalanságát és boldogtalanságát közvetíti felénk. Egy tudatos, boldog ember nem fogja a másikat megalázni, megbántani, még akkor sem, ha késztetést érez rá. Tudja, hogy nem a bosszúnak, és a méregnek kell energiát adni, hanem a megoldásoknak. Ha valami zavar a másikban, azon kell elgondolkodnom, vajon miért is érzek így? Ott még feladatom van magamon. 


Azt hiszem, ez egy magányos időszak, hiszen rengeteg feladattal kerülünk szembe, és természetes, ha mindenki a saját megoldásain dolgozik. Ne vond el a figyelmed a dolgaidról, ne a másikéval törődj. Hidd el végre, hogy ő is képes megoldani a helyzetét. 

Talán a legjobb tanács, amit most adhatok az, hogy addig ne lépj túl, míg meg nem oldottad, ami annyira zavar! Szenteld rá minden idődet, energiádat és tarts ki, míg nem születik megoldás! Hiszen annyi felesleges dologra pazaroljuk az erőnket! Ideje ebben is tudatosnak lenni! Ha kitartó vagy, megjön a megoldás is! 


Végy egy jó mély lélegzetet, ég ugorj! Meríts most erőt az eddigi szenvedésekből! Hidd el, képes vagy bármit megoldani, hiszen pontosan tudtad, amikor összeraktad odafent ezt az életet! Bízz magadban, a képességeidben, és főként az érzéseidben. A legjobb iránymutatók. 

Haladj a befelé vezető úton, ismerd meg jobban önmagad! Így vagy úgy, eltelik ez a néhány év is. Miért ne töltenéd hasznosan? Miért ne töltenéd azzal, hogy megalapozod a jövődet? Azt a jövőt, amiről oly régóta álmodozol. 

De ehhez elsőként fogadd el a jelenlegi helyzetedet. Ez nem egy büntetés, hanem egy megváltás. Félelmek és fájdalmak nélkül élhetsz a jövőben, ha hajlandó vagy elengedni a múltat. Ezekkel a régi érzésekkel a lelkedben nem tudsz boldog lenni, egyszerűen nincs nekik hely. Hidd el, erős vagy, és kibírod! Bárhol is tartasz, bárhol is élsz, bármit is mondtak neked, KÉPES vagy arra, hogy meggyógyítsd a tested és a lelked! 


Minden válasz ott van a lelked mélyén, és erő is adatott hozzá neked! Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és megmondják, hol kellene lenned és mit kellene tenned. Csak haladj az utadon tiszta szívvel, a többi már eldőlt régen odafent. Ne nehezítsd a sorsod azzal, hogy ellenállsz.


Semmivel nem vagy kevesebb senkinél. Ahol ezt éreztetik veled, onnan sétálj el. Képes vagy bármire, az erő ott van a szívedben. Biztos vagyok abban, hogy egyszer hálával fogsz visszagondolni erre az időszakra, hiszen olyannyira erős lettél általa, hogy soha többé nem fognak tudni eltántorítani a céljaidtól.

Ha végre megszabadulsz a sok félelemtől a szívedben, akkor egy újrakezdő, feltöltő, szeretetteljes időszak köszönt be hozzád.

Csodaszép napokat kívánok neked, és azt, hogy legyen bátorságod végig csinálni, amit elterveztél! Merj felnőni azzá, aki valójában vagy!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

Megjegyzés küldése