Az álmok egyszer valóra válnak...

 



Kedves Viki! El se tudom mondani, mennyire vártam az online oldás lehetőséget, mivel külföldön élek és élőben csak egyszer volt lehetőségem még 2016ban részt venni egy családi oldási napon. Fantasztikus volt és minél előbb szerettem volna tovább folytatni és hozzájutni ahhoz a sok tudáshoz, amit most megkapunk a támogatói oldalon keresztül. Azért örülök, hogy eljutottam, mert segítettél megbocsátani egy családtagomnak, aki utána elhunyt, és bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha ez a megbocsátás nem történik meg és tovább marcangolom magam. 

Én sajnos gyerekként is szürke kisegérnek éreztem magam és azt éreztem hogy nagyon átlagos vagyok, már az általános osztályban is csak egy voltam a sok közül, ugyanis három Kovács Éva volt az osztályban. Mióta tagja vagyok az online közösségnek, azóta megtanultam értékelni magam és az érdekes ebben, hogy a környezetem is sokkal jobban becsül. Ez valóban ennyire egyszerű lenne? Mostanában csak olyan férfiak és nők kerülnek a közelembe, akik elhalmoznak bókokkal, ajándékokkal és segítőkészek és ettől különlegesebbnek érzem magam, ami számomra egy vadonatúj érzés. De olyan jó! 

Képzeld Viki, a főnökömet kirúgták augusztus végén és én kaptam meg az állását, ami több, mint dupla fizetéssel jár. Sose gondoltam volna, hogy én ide eljuthatok. Szorgosan gyakorlok minden feladatot és meditációt, amit tőled kapunk. Sokszor nem látom és érzem a meditációt, de nagyon jó hatással van az életemre és nagyon sok a felismerésem a tanításaid által, sok mindenben tudok azonosulni veled. Azt szeretném mondani, hogy tudom, hogy nem ez az életfeladatom, amit csinálok a cégnél, ez egy nemzetközi szállítmányozási cég, de ideiglenesen nagyon nagy könnyebbség anyagilag. Az életfeladatomra kezdek rájönni de még nem tudom, hogy álljak neki de nem baj, majd rájövök. Mióta részt veszek a programodban, azóta nem aggódok, azt is megtanultam elengedni és pont emiatt talán minden hamar meg is oldódik. 

Nem is tudom elmondani milyen jó így élni, sokmindent megengedek magamnak, amit eddig nem akartam megengedni és a helyzetem se engedte. Meghoztam két olyan nagy döntést, amin előtte évekig vajúdtam. Az egyik sajnos egy elengedés volt, amit már nem bánok. Nagyon gyors volt az érzéseim evolúciója! Az elengedés oldást egymás után legalább hússzor meghallgattam és döntöttem! És Viki most 45 évesen újra szerelmes vagyok és családról álmodozom! Már nem aggódok, hogy lekések, nem ragaszkodok azért valakihez mert hátha nem találok mást! Ez még egy friss kapcsolat, de képzeld nem aggódok, hogyan fog alakulni, mert tudom, hogy minden úgy lesz ahogy lenni kell! Köszönöm Viki mégegyszer, el sem tudod képzelni, mennyit tudsz adni embereknek, és köszönöm, hogy létrehoztad ezt az oldalt, ahol mi külföldi magyarok is részesülhetünk belőled! 

Sok szeretettel: Évi


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések