A karácsony angyalának üzenete



Az év legcsendesebb estéjén, amikor a hópelyhek gyémánt ragyogással a sötét égbolton táncolnak, és az egész világ  fénybe borul, egy különleges angyal ereszkedik le a csillagos égből. Ő a Karácsony Angyala, aki szeretetet és melegséget hoz nekünk az ünnepi időszak alatt.

Ahogy leszáll a földre, a hó finom takaróként borul elé, és a lábai csillogó ezüst nyomot hagynak az éj hófödte pázsitján.

Megáll a házak előtt, az ablakon betekint a kivilágított otthonokba. Amint meglátja a gyönyörű családokat, szívében a szeretet üzenete lüktet, mint egy láthatatlan dal, amely átöleli a világot.

Miközben az utcákat járja, halkan súg az emberek  fülébe: "Az év során szavaitok és tetteitek legyenek szeretetteljesek, hogy fényükkel megvilágítsák azok életét, akiknek szükségük van rá. Adjatok új esélyt a békének, a megbocsátásnak, az elfogadásnak, és öleljétek át egymást a szeretet szárnyaival.”

Az angyal meglátogatja azokat is, akik magányosan néznek kifelé az ablakon, és a szívükbe csepegteti a remény szikráját. Segít felidézni az emlékeket régi, szeretetteljes pillanatokról, és azt üzeni: "Minden valaha elkövetett jó tettnek van nyoma az égben. Ne feledjétek el, hogy bármikor van lehetőségetek a változásra. “

Mikor az angyal egy-egy család otthonához ér, közéjük ül az asztalnál, ahol az ételek illata és a meleg családi hangulat a lelkét simogatják. Boldogan, mosolyogva nézi, ahogy az emberek megosztják egymással az örömöt és a szeretetet, érzékelve, hogy az igazi kincs a közös pillanatokban rejlik.

A Karácsony Angyala végül a szívünkbe súgja az üzenetét: "Az igazi ajándék a szeretet, a megértés és az elfogadás. Arra kérlek, hogy engedd el a terheket, melyeket oly régóta cipelsz magaddal az úton. Nem gondolod, hogy itt az idő végre elfogadni önmagad? 

Idén ne az legyen a cél, hogy minél többet adj! Most arra törekedj, hogy megtanulj befogadni. Fogadd be a szeretetet a lelkedbe! Fogadd be a reményt a szívedbe! Oly sokáig éltél szeretetlenségben.

Sosem vagy egyedül, angyalok serege vesz körül, akik minden pillanatban arra várnak, hogy segíthessenek neked. Kérd  őket szeretettel és hálával. Kérj hitet! Kérj szeretetet, megnyílást, bőséget és törődést! Kérj teljességet, békét és harmóniát, és fogadd a szeretet angyalait. Az ünnepi időszak a befelé fordulásra, a befogadásra ösztönöz. Ugye te is érzed? 

Szabadítsd meg a fájdalmaktól a lelkedet, méghozzá úgy, hogy megnyílsz és újra bízol a létben. Bízol a szeretet erejében. Bármi is történt, tudd, hogy mindenre van megoldás. Ott van benned a képesség, hogy bármilyen helyzetből megtaláld a kiutat a fényre. Sokkal erősebb vagy, mint hiszed! Sokkal bátrabb vagy, mint valaha remélted!

Sokkal fontosabb vagy a világnak, mint eddig érezted. Nélküled sokkal szegényebb lenne lét.

Tudd, hogy ha zörgetsz, ajtót nyitnak. Ha kérsz, kapni fogsz. Ha megnyílsz, visszaáramlik a szeretet. Ha bízol, jön a beteljesedés.

Ne feledd, a szeretet a szívedben, a lelkedben él. Nem kell hozzá ünnepnap, hogy gazdag légy. Benned van a világmindenség. Ha öröm tüze ég a szívedben, ezt sugárzod mindenfelé.”

Amikor az angyal visszatér a csillagok közé, maga után hagyja a melegség és a szeretet varázslatát, hogy a Karácsony igazi érzése mindörökké éljen bennünk.

Békés, szeretetteljes, áldott Karácsonyt Mindenkinek! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése