Erőforrásaink

 



Bízom benne, hogy ez a fordulatos időszak számodra is elhozza a megújulást! Bármennyire nehéznek is látod az elmúlt éveket, tudd, hogy valami rendkívüli van kialakulóban. Talán a múltban nem voltál elég fontos önmagad számára, és most végre ráérzel, hogy ezen érdemes változtatnod! 

Ha az elmúlt években dolgoztál a múltad elfogadásán, és egyre kevesebb teher húzza vissza lelkedet, akkor észre fogod venni, hogy egyre pozitívabb irányt vesz életed. 
Ez most megújulás időszaka. Lehetőséget ad arra, hogy visszatalálj IGAZ önvalódhoz. Ahhoz a bölcs lélekhez, aki akkor voltál, mielőtt megmondták, kinek kellene lenned. Figyelj magadra! Figyelj befelé!  Érezz rá, mire vágysz igazán! 

Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával. Lehet, hogy gyermekkorodban rosszul mérték fel az igényeid, és még most sem tudod, mitől lehetnél boldog. Amikor sírtál, megetettek… Pedig csak egy ölelésre vágytál… szeretetre… 
Még most is azt várod, hogy jön majd valaki, aki boldoggá tesz… Hogy megtaláld álmaid munkáját, és az majd örömmel tölt el… Várod, hogy édesapád azt mondja: -Büszke vagyok rád Fiam/Lányom! Még most is másoktól teszed függővé a saját boldogságod. Közben fogalmad sincs arról, mire vágysz igazán. Elégedetlen vagy, és hangoztatod, hogy égi segítőid nem állnak melléd… Rajtad nem segít senki. De honnan tudná bárki, mitől vagy boldog, amikor még te magad sem tudod? A segítők akkor tudnak utat nyitni, ha tisztában vagy vele, merre tartasz. Ezt senki nem mondja meg helyetted… Senki más nem tudhatja. 

Itt az idő, hogy kipróbálj olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál. Tedd meg, amit eddig nem mertél. Énekelj, táncolj, rajzolj, tanulj meg bármit… Menj arra, amerre a szíved húz. Ha nem lépsz, mindig egyhelyben maradsz. Ha nem próbálod ki, nem tudod meg sosem, hozzád tartozik-e az adott dolog. Nem tudod meg, emeli-e a rezgéseid, boldogság érzéseket ébreszt-e benned… 

Légy tisztában azzal, mire vágysz, majd kérd határozottan a segítséget. Így köszöntenek majd be a csodák életedbe. 

Egyetlen dolog van, ami fizikai szinten elkezdi oldani a blokkjaidat, a tehetetlenséget, ez pedig a cselekvés. Hidd el, rossz döntés nem létezik! Az egyetlen, ami teljesen megrekeszti a fejlődésed és boldogtalanságban tart, ha nem döntesz és nem lépsz előre. Mindegy, milyen irányba, csak indulj meg végre! Ha menet közben rájössz, hogy másfelé kell menni, akkor hozhatsz egy másik döntést. Ez ilyen egyszerű. 

Ha cselekszel és nem adod meg magad a lehúzó érzéseknek, akkor elkezded gyógyítani őket. Ha képes vagy továbblépni, azt jelenti, hogy egyre inkább befogadod azt az energiát, amit a családból kapsz. Azt jelenti, hogy nem otthon nyalogatod a sebeid, hanem hajlandó vagy nyitni a gyógyulás felé. 

Hagyd magad mögött a múlt fájdalmait, és ha visszanézel, úgy tekints rájuk, mint bölcs tanítókra, akik segitettek, hogy azzá válj, aki mára lettél.

És ne feledd! A JÖVŐ AZOKÉ, AKIK MOST KÉPESEK ÚJRATERVEZNI AZ ÉLETÜKET!

Megjegyzések