A teremtés varázsa

 



Ha úgy érzed, az idei céljaid megvalósítását hátráltatták az utóbbi időben, akkor most itt az idő, hogy kézbe vedd az irányítást. 

Talán sokminden történt az idén, amit előre nem terveztél. Hidd el, minden váratlan történés a javadat szolgálta. Erősítette a hitedet, a bizalmadat önmagad és a vágyaid felé. Bármi is történt, ne add fel! Nem azért váratnak magára az álmaid, mert nem érdemled meg őket! Egyszerűen még nem volt itt az idő! Nem rendeződtek benned megfelelően az érzések ahhoz, hogy élni tudj az álmaiddal. 

Olyan erős teremtő energiák vannak, hogy bármit könnyűszerrel megvalósíthatunk. Így különösen fontos, hogy ezekben a hónapokban milyen gondolatoknak, érzéseknek, szavaknak és tetteknek adunk teret. 


Ha már jó ideje tudatosan járod az utad, és folyamatosan engeded el a múlt fájdalmait, blokkjait, akkor nagy valószínűséggel elkezdenek beérni a legmélyebbről feltörő vágyaid. 


Vigyázz, mert ha folyamatosan negatív gondolataid vannak, akkor bizony könnyen meglehet, hogy az életed napok alatt katasztrófák sorozata követi majd. 


Tudom, hogyan működik az élet egyik legfontosabb törvénye, az "adok-kapok". Soha, senkitől, még egy helyzettől sem várok el semmit, ha nem tudom pótolni egy számomra hasonló értékű energiával.


Tudom, hogy az Univerzum megad nekünk bármit, ha hajlandók vagyunk az árát megfizetni. IGEN, mindenért tenni kell. Ha csak elvárunk és kapni akarunk, de adni nem, felborul az egyensúly.


Ha pl. egészségesebbé akarod tenni a testedet, akkor ajánld fel ennek érdekében, hogy heti néhány alkalommal sportolni fogsz (vagy nem eszel egészségtelen ételeket). Ha az anyagi javaidat szeretnéd gyarapítani, ajánld fel, hogy napi néhány órát önfejlesztésre szánsz... vagy túlórázol.


Észre fogod venni, hogy szép lassan elkezdenek valóra válni az álmaid. Még van néhány hónap az idei évből, ez pont elég arra, hogy néhány célodat életre keltsd! Sok sikert kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések