Életed sorsfordító időszaka

 




A fény és sötétség harcában most mintha kegyetlenül csapnának össze az erők, a feszültség tetőfokára hág. 


Most minden erődre, energiádra szükséged van ahhoz, hogy tudatos és fókuszált maradhass. Észrevetted, hogy lassan már mindenki irányítani akarja az életedet? Hogy mindenki “jobban tudja”, mi a jó neked? Pedig hidd el, a megérzéseden kívül senki és semmi nem lehet jobb irányadó. Itt az idő mindenkinek felelősséget vállalni a gondolataiért, tetteiért. 


Felelősséget csak a bátor ember vállal. Ha tudatosan irányítod az életed, akkor nem hibáztatsz mást sorsod alakulásáért. Beismered, hogy csakis tőled függ, mi történik a mikrokörnyezetedben. Így mutathatsz jó példát ebben a kaotikus világban. Így leszel követendő példa a bolyongó lelkeknek. 

Hidd el, óriási szükség van rád, tudatos emberre! Kapaszkodó vagy, fény vagy az árnyékban élőknek! Engedd, hogy megfogják a kezed és segíts abban, hogy felvállalhassák önmagukat! Ha már egy embernek tudsz abban segíteni, hogy ne ragadja el a “sötétség”, óriásit tettél a világért. 

Igazi kihívás önmagadnak maradni egy olyan világban, ami folyton meg akarja mondani, kinek kell lenned. Ha nem veszíted el az identitásod, ha képes vagy hinni önmagadban és az érzéseidben, legyőzted a világot! Nem fognak tudni megfélemlíteni, irányítani, manipulálni! Igazi pillangóvá válsz. 


Felerősödött a harc a világban, s talán benned is csatát vív a két oldal. 


Vannak dolgok, amikben egyszerűen döntésképtelenné váltál? Lépned kellene, de félsz, hogy rossz felé mész? Ki kellene állni magadért, de túl kicsinek tartod magad? Zavar a harc a világban? 


Hidd el, most senkinek nem könnyű, mindenki a saját szintjén tanul. 

A kollektív tudatban ott a feszültség, a szenvedés, a tehetetlenség. Ha kikapcsolod a médiát, akkor kevésbé leszel rákapcsolódva, de meggyőződésem, hogy így is hatással van ránk. 

A legtöbb, amit tehetünk az, ha megőrizzük a hitünket, és bízunk abban, hogy rövidesen kisüt a nap, minden helyére kerül, a fény végre legyőzi a sötétet és világosság költözik a lelkekbe. 


Úgy érzem, sosem tomboltak ilyen vad energiák az elmúlt néhány évtizedben. Ugyanakkor látom, micsoda lehetőségek rejlenek benne. A teremtő erőnk megsokszorozódott az utóbbi hónapokban. Sajnos sok ember a félelmet, az aggódást teremti az állandó szorongással. De vannak emberek, akik előnyt kovácsolnak a kialakult helyzetből. 


Őszintén hiszem, hogy ez a néhány év sorsfordító lehet bárki életében. Ha most képes vagy tudatosan irányt adni az életednek, ha kézbe veszed az irányítást, ha lépsz végre és bátor leszel, a jutalom nem marad el. 


Most különösen gyakoroltatják velünk az elfogadást. Fogadd el, hogy senkit nem tudsz megmenteni önmagától. Ne hadakozz, ne vitatkozz, fogadd el a másikat olyannak, amilyen. Az esetleges “rossz” döntéseivel együtt. Hiszen gondolj csak bele, ő is arra vágyik, mint te, vagy bárki más: hogy elfogadják. Te sem szereted, ha mások a saját nézeteiket próbálják rád erőltetni. Te se tedd! Most a legtöbb, amit tehetünk, hogy elfogadjuk és szeretjük egymást. 


Erősítsd a hited, keresd azok társaságát, akivel utatok közös lehet. Azokét, akikkel ugyanabba az irányba tartotok. Hihetetlen módon tudjátok húzni egymást. Az ébredő lelkekre óriási szükség van. Ha adsz a másik embernek egy picit a fényedből, és ő is tovább adja, előbb-utóbb világosság költözik az egész bolygóra. 


Engedd meg, hogy ez most életed fordulópontja legyen. Tudd, mit akarsz, hisz csak akkor juthatsz célba. Amíg csak sodródsz, az történik veled, ami mindenki mással. Amint kilépsz a sorból, bármilyen irányt választhatsz magadnak. 

Csendesítsd le magadban a vihart, relaxálj, és a legfontosabb, hogy tudd, merre tartasz. Semmi és senki nem fog megakadályozni, hogy eljuss oda. 


Kitartást, elfogadást, erőt és hitet kívánok neked! Tudom, hogy ez a néhány év meghatározó mindannyiunk számára! Légy erős és lépj! Mélyen belül tudod, merre kell menned! Én drukkolok Neked!


Egy kis segítség: 


Feltöltődés meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=DbMI8_jnJns&t=731s


Szívcsakra meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=-MX0YdnPb2g&t=1535s


Csakrafeltöltés meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=x0ztH4R-mIo&t=705s



Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések

Megjegyzés küldése