A Hála erejével




A bolygónk óriási változáson és átalakuláson megy keresztül. Most ismerkedünk a bennünk rejl hihetetlen képességekkel. A tudatosodás és önmagunk megismerése által feltárulnak elttünk olyan dolgok, amiket a múltban nem értettünk. Mintha belépnénk egy ajtón, ahol sok-sok megoldást találunk életünk problémáira. Ebben az elfoglalt világban, melyben élünk, sokszor elfelejtünk köszönetet mondani a sok jóért, ami megtalál bennünket. 

Ha hálát érzel, az pontosan olyan, mintha köszönetet mondanál az Univerzum ajándékaiért. A Hála minden esetben elismerést fejez ki, az egyik legerteljesebb teremt érzelem. Hidd el, nincs olyan negatív esemény, melyben ne lenne valami apró dolog, amiért hálásak lehetünk. Ha ráneveled magad, hogy meglásd a pozitív dolgokat mindenben, életed egy csodává változik. Minél több dologért tudsz hálás lenni, annál több olyan helyzetet vonzol, amiért hálás lehetsz. Többek között ez a bségteremtés egyik leggyorsabb formája. 

Ha nem tudod, hogyan is állj neki a teremtésnek, akkor végy el minden este egy papírlapot, és írj össze öt dolgot, amiért aznap hálásnak érzed magad. lehet ez a csodás nap- sütés, az étel, ami az asztalodra került, a gyermeked mosolya vagy a párod ölelése. Bármi, ami pozitív érzelmeket vált ki belled, ami megmosolyogtatja a szívedet. A hála érzése pedig nem csak a lelkedre lesz jó hatással, hanem a testedre is, segítheti az öngyógyító folyamatokat. 

A hálaadás is egy azon dolgok közül, amiket azért teszünk, hogy életünk jobbá váljon. Biztos vagyok benne, hogy te is rengeteget változtál az utóbbi években, és a múlt állandó problémái már nem okoznak gondot többé, hiszen megtanultad kezelni ket. 

Légy hálás, kitartó és állhatatos, rövidesen minden dolog jóra fordul. A földön végbemen óriási változásnak fontos résztvevje vagy. Az embereknek szükségük van rád. Nem véletlen, hogy itt vagy, ebben az idben. Részt vállaltál az emberiség és a bolygó az átalakulásában, és rá kell jönnöd saját képességeidre. Egy hihetetlen csoda vagy, korlátlan ervel és hatalommal. 

Legyen ez a nap most egy új kezdet! Határozd el, hogy bármi is jön, szívesen fogadod, hálás vagy a megtapasztalásokért és innentl kezdve sokkal lazábban kezeled a felbukkanó feladatokat, hiszen tudod, hogy mindenre érkezik megoldás!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések