Élvezd az életet!

 




Bízom benne, hogy egy ideje már a lelki fejlődés útját járod, és önmagad megismerésén dolgozol. Olyan sokan kérdezik, hogy “- Mikor lesz már végre vége ennek az útnak? Még mindig mélyebbre kell ásni magamban?” Én azt gondolom, ezt a belső munkát egy életen át végezni kell. Ha elérünk egy bizonyos szintet, ott megpihenünk, aztán megyünk tovább. Folyamatosan van életünknek legalább egy területe, amivel érdemes behatóbban foglalkoznunk. 


Boldog vagy? Bőségben élsz? Egészséges vagy? Harmonikusak a kapcsolataid? Megbecsülik a munkádat? Biztonságban érzed magad? Szereted önmagad feltételek nélkül? 


Ha felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, talán tudni fogod, merre tovább. De az, hogy folyamatosan dolgozunk önmagunkon, nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnénk az életet. kizárólag akkor foglalkozzunk a problémákkal, amikor a megoldáson dolgozunk, a nap többi részében engedjük el. Attól soha egyetlen gondunk sem oldódott meg, hogy naphosszat rágódtunk rajta. 

Ha önfeledt, boldog vagy, élvezed az életet, akkor csupa pozitív dolgot vonzol, vagyis a megoldások is sokkal könnyebben, gyorsabban találnak rád. 


Feszít valami mélyen belül? Ülj ki egy tó partjára, nézd meg a napfelkeltét, csendesítsd le a gondolataidat, és add át magad a természet lágy ölelésének. Légy ott a jelenben. Ne rágódj olyan dolgokon, amik elmúltak, és ne aggódj a jövőn. Csak élvezd a jelent! Észreveszed majd, mennyire feltölt, ha megéled a pillanatot. Ha jól érzed magad, más döntéseket fogsz hozni, amik a javadat szolgálják. Merj boldog lenni, élvezd az életet! Bármi is vesz körbe, az nem ok arra, hogy boldogtalanságban élj. Gyászold meg a régi érzéseket és engedd el őket! 

A legfontosabb az, hogy elfogadást és feltétel nélküli szeretetet gyakorolj önmagad felé. Ha így teszel, kinyílik a világ és azt fogod érezni, hogy nem áldozata, hanem tudatos irányítója vagy életednek. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések