Érzelmi elengedés




Az elmúlt hónapok nehézségei következtében érezheted, hogy kissé elfáradt a lelked. Talán csak arra vágysz, hogy valaki átöleljen, és megnyugtasson, hogy minden rendben van. Ebben a számunkra furcsa, új világban minden másként működik. A játszmák háttérbe szorulnak, és ha igazán harmonikus életet szeretnénk élni, a tiszta szeretet kell, hogy működtessen bennünket minden területen.

A párkapcsolatok is teljesen átalakulnak. Az elmúlt évtizedekben a földi szerelmek célja leginkább egy kemény tanulási folyamat volt, ám az új energiában sokkal inkább az egységben lévő erő, a feltétel nélküli szeretet, amivel rendkívül gyorsan képesek vagyunk megoldani helyzeteket. Ha egy pár igazi harmóniában él, számukra nincs lehetetlen. Energiáik nem csupán összeadódnak, hanem megsokszorozódnak. Rendkívül gyorsan képesek megteremteni bármit, ha az elmúlt évek alatt képesek voltak a nehezteléseik, sérelmeik, félelmeik nagy részétől megszabadulni. Ha megtanulták magukat feltételek nélkül szeretni, akkor képesek egymás elfogadására és szeretetére is.

Úgy gondolom, az új energiában az ilyen párkapcsolatok igazán életképesek, és eljött a “közös megvalósítás” ideje. Ám ehhez mindenképpen szükséges elengedni azokat a régi, berozsdásodott érzelmeket, melyek észrevétlenül irányítják életünket.

Féltékeny vagy? Lehet, hogy nincs is okod rá, de olyan jól hozzád nőtt már ez az érzés. Bizalmatlan vagy? Lehet, hogy a szüleid által megtapasztaltad, ezért azt gondolod, ez a természetes, így mindig megteremtesz olyan szituációkat, melyben igazolni tudod magad. Szerinted nem létezik örök szerelem?

Vajon ezt ki hitette el veled?

Ugye érted? Bármit is érzel, múltbéli tapasztalataid eredménye. A múlt, ami már nincs, nem szabad, hogy irányítsa az életedet. Engedd el ezeket a beidegződéseket, ha szeretnél igazán boldog lenni. Meg kell tanulnod másként érezni a dolgok iránt.

Ha azon kapod magad, hogy a régi mintáiddal reagálsz, állj meg egy pillanatra, és mondd azt: „Ez a gondolat, ez az érzés csak a múltban létezett. Megtöltöm a helyét valós gondolatokkal, érzésekkel”. És kezdj el másként gondolni arra a bizonyos dologra. Így képes leszel elengedni ezeket a régi, elavult érzéseket, és megtölteni helyüket boldogsággal. Gyakorold, s meglátod, az eredmények megmutatkoznak rövid időn belül.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések