Kilépni a megszokottból

 




Ha úgy érzed, még mindig nem találod magadban a fonalat, melynek mentén elérhetsz a céljaidhoz, akkor ideje átgondolni, vajon miért olyan sok a kifogás? Talán azt érzed, hogy a világ jelenlegi eseményei nem teszik lehetővé, hogy a saját utadat járd? 

Ha határozott célokkal rendelkezel, akkor egészen biztos vagyok abban, hogy az Univerzum már több lehetőséget is tálcán kínált neked. Elképzelhető, hogy nem ismerted fel, mert álruhában érkezett. Nem voltál elég éber. Elfogadom, hogy némileg korlátozva vagyunk, de ebben az időszakban is számtalan ajándék/lehetőség van elrejtve számunkra. 

Olyan dolgoknak láthatunk neki, melyet eddig halogattunk, vagy féltünk meglépni. Eljött az idő! Érezzük, hogy itt a vége, és kényszerből elengedjük, ami eddig félelemben vagy betegségben tartott bennünket. 

Az elengedéstől aztán még nagyobb erőre kapunk, és hatalmas dolgokat tudunk véghezvinni. 

Minden ember a saját blokkjai elengedésén dolgozik, így szemünkben önzőnek tűnhetnek embertársaink. Legyünk türelmesek, és őszintén ismerjük be, hogy mi is leginkább önmagunkkal vagyunk elfoglalva, és ez így van rendjén. 


Ez az energia annak kedvez, aki nagy részét elengedte már a múlt láncainak, terheinek, és játszmamentesen képes a kapcsolatokban részt venni. Akinek nem a múlt fájdalmai és félelmei irányítják tetteit. 

A terhekkel teli lélek előtt még hosszú az út. Ne feledjük, egy másik ember csak a mi érzéseinkre tud rákapcsolódni. A félelmeid olyan partnert vonzanak, aki tovább erősíti benned ezeket az érzéseket. 

Ha feltételek nélkül szereted magad, a másik is ezt tükrözi vissza. 


A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyullad fény a lelkedben. Aki továbbra is a hazugságok világában él, a sötétben tapogatózik. 

Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy kiemeld őket a sárból, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni. 

Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni. A döntés a tiéd!

Fontos, hogy figyelj befelé, és végre vedd figyelembe az érzéseidet. Meggyőződésem, ha többször mennénk befelé, akkor kevesebbszer lennénk magunkon kívül.  

Tudatosítsd magadban: MINDEN A HOZZÁÁLLÁSOMTÓL FÜGG, NEM A KÖRÜLMÉNYEIMTŐL. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések