Programozd át a gondolataidat

 



Ha úgy érzed, még mindig nehézkesen megy a teremtés, érdemes kicsit megvizsgálni a gondolataidat. A tapasztalataim azt mutatják, ha megtanuljuk kontrollálni, miként gondolkodunk, akkor megváltoznak az érzéseink. Más érzésekkel pedig más dolgokat sugárzunk, és mást vonzunk be, mint eddig. Ha elkezdjük tudatosan átprogramozni a gondolatainkat, teljesen természetes, hogy egyszer meglódulunk, aztán visszaesünk, majd ismét haladunk elre egy kicsit. 

Biztosan emlékszel még arra, amikor megtanultál autót vezetni. Az elején meg kellett ismerkedned a kocsi minden apró részével, meg kellett értened, hogyan mködik. Oda kellett figyelni, mit hogyan csinálsz, de ahogy telt az id, egyre ösztönösebben használtad. Így van ez a gondolataiddal is, képes vagy “átnevelni” ket. Eleinte sok energiába kerül, de idvel ösztönössé válnak. Bármi is történik a világban, a te léted csak azon múlik, mit gondolsz önmagadról és a körülötted lév világról. Bár a kollektív tudat hatással lesz rád, de alapjaiban nem fogja meghatározni azt, hogy boldog vagy boldogtalan az életed. 

Ha határozottan tudod, mit szeretnél, kapni fogsz lehetségeket arra, hogy megvalósítsd ket. Ne agyalj azon, hogyan történik meg mindez, csak fogadd az élet ajándékait. 

A sors általában sokkal kreatívabban oldja meg, mint ahogy azt elképzelted! 

Tudom, nem volt könny az elmúlt időszakod. Talán sokszor elveszítetted a reményt. De bíznod kell abban, hogy minden a fejldésedet szolgálja, és el kell engedni a régi világot ahhoz, hogy megszülethessen az új. Az energiák ervel, hittel és elszántsággal támogatnak most téged, és arra bíztatnak, hogy állj neki cselekedni! Egy új ciklus kezddik, amit azzal töltesz meg, amivel csak akarsz. 

Alakítsd át a gondolataidat, ismételgesd a megersítéseidet, ezzel lehetséget adsz magadnak, hogy másként tekints a dolgokra! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések