A jelen feszültségei




Az elmúlt hónapokban sokan pattanásig feszültek, sokszor látszólag oktalanul. Olyan energiaörvényben vagyunk, amely egy sürgető várakozás érzést kelt bennünk. Egyszerűen érezzük, hogy itt az idő. Itt az idő a valódi változásra. Egy 25 ezer éves ciklus lezárásaként a lélek lehetőséget kap arra, hogy ezen időszak alatt megélt földi inkarnációinak összes kiegyenlítetlen számlája rendezésre kerüljön. De ahhoz, hogy meg tudjon érkezni a jövő, el kell engedni a múltat.


Különleges kapuk nyíltak meg lelkünkben, melyek segítségével többen elkezdtek emlékezni elmúlt életeikre. Egyre tisztábban látjuk, hogy emberek és helyzetek miért kerültek életünkbe oly váratlanul. A karma kiegyenlítése egy-egy helyzet kapcsán akár percek alatt megtörténhet. Számtalanszor találkoztam az utóbbi hónapokban azzal, hogy emberek szinte berobbanak az életünkbe, tartogatnak számunkra valami leckét, és ha ezt megkaptuk tőlük, szélsebesen tovább állnak. Amint kiegyenlítődik a kapcsolatokban az energia, már kapjuk is a következő megoldandó feladatot. 


Ha hosszú ideje szenvedünk egy kapcsolattól vagy helyzettől, célszerű a lelkünk mélyére nézni, és felismerni a benne lévő tanítást. Jelenlegi feladatunk: megélni a helyzeteket, elengedni, ami hátráltat az előre haladásban, és megbocsátani a régi sérelmeket. Aki ezt megtanulja, egyre jobban és jobban érzi majd magát. 


Ha tudatosan dolgozunk a régi minták elengedésén, akkor sokkal könnyebben és gyorsabban tudunk megszabadulni a múlttól és beengedni a jövőt. 


Egy biztos! Akár tudatos vagy rá, akár nem, most szembesítenek önmagaddal. Hogy ez mennyire fájdalmas, az csak a hozzáállásodtól függ. Most minden a felszínre kerül. Sokszor elég, ha figyelmünket a szeretetre fordítjuk, ezzel kiírtva magunkból a gyűlölet magvait. Ha azt is betartjuk, hogy semmi olyat nem teszünk, amit nem szeretnénk, hogy velünk tegyenek, máris kezdjük érteni a lényeget. Mindenkinek kitartás kívánok!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések