A nehéz idők téged szolgálnak




Az elmúlt, feszültségekkel teli hónapokban a karmikus feladatok kerültek előtérbe, felhívva figyelmünket az energia kiegyenlítésének fontosságára. Indulatokkal teli helyzetekben találtuk magunkat, hogy vegyük végre észre, milyen sérelmeket hordozunk magunkban évtizedek óta. 


Fontos, hogy áldásként tekintsük rájuk, hiszen a tisztánlátás ajándékát hordozzák magukban. 


A viharok úgy tudnak lecsendesedni bennünk, ha szembenézünk azokkal az érzésekkel, melyeket réges-régen elnyomtunk magunkban, a béke és boldogság reményében. 

Azonban továbbra is ott munkálkodtak bennünk még akkor is, ha erre nem voltunk tudatosak. Akárhányszor kerültünk szorult helyzetbe, a múlt démonai megjelentek, az elnyomott érzések felszínre törtek, és nyomorultul éreztük magunkat. 


De bármikor elengedhetjük ezeket az elnyomott, múltbéli fájdalmakat, hogy ne irányíthassák többé a viselkedésünket, a döntéseinket, és ne keserítsék meg jelen életünket. 


Rengeteg üzenetet, jelet kapunk, hogy megláthassuk, mely érzelmek várnak bennünk gyógyulásra. Csak figyeljük meg, milyen helyzeteket vonzunk folyamatosan, és mivel okoznak  nekünk fájdalmat embertársaink. 

Itt az idő, hogy végre ne a félelmeink és a múlt fájdalmai irányítsanak, hanem tudatos döntéseken keresztül eljussunk ahhoz az élethez, amit valóban megérdemlünk. Itt az idő kiállni önmagunkért és megtanulni bízni a saját ítélőképességünkben. 


Ne foglalkozz azokkal az emberekkel, akik képtelenek felelősséget vállalni és irányítani az életüket, ezért másokat támadnak és hibáztatnak folyamatosan. Engedd el a kezüket, ne hagyd, hogy áldozatot csináljanak belőled. Itt az idő meghúzni a határokat! Ne hagyd magad! 


Ne higgy senkinek, aki mást mond, mint amit az érzéseid súgnak. Nem tudhatják, mi a jó neked! 

Ne hagyd, hogy megfélemlítsenek és letérítsenek az útról.

Ne fogadd a kéretlen üzeneteket, tanácsokat, hagyd elmenni magad mellett. A sötétség akkor talál meg, ha van benned olyan érzés, amire rezonál (félelmek, harag, düh, aggódás, stb.)


Ideje elengedni a régóta nem működő kapcsolatokat, hiszen addig nincs helye az újnak. Meg kell tanulni szeretni és becsülni önmagad annyira, hogy kilépj a számodra méltatlan helyzetekből. Ezek már bevégezték a feladatukat. 


Sokszor nem is kell erőfeszítéseket tenni, maguktól eltűnnek azok az emberek, akik nem szolgálják a fejlődésünket, akik megrekedtek.


Egy biztos: a jelenben rengeteg megértés születhet bennünk, ezzel is óriási léptekben haladva az önmegismerés útján. 


Csodákkal teli heteket kívánok nektek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések