Éjszakai tisztulások


 Az utóbbi években egyre többen tapasztalják, hogy alvásukat különös ébredések szakítják meg, akár egy éjszaka alatt többször is. Általában három órás periódusokban alszanak az emberek. 

Azóta nem szokatlan a jelenség, mióta ilyen erőteljesen elindult az emberek egyéni spirituális fejlődése.  


Erőteljes tisztulás tapasztalható éjszakánként . Amikor a test pihen és az egó kikapcsol, igazán át tudjuk adni magunkat az elengedésnek. 


Amikor a karmikus kapcsolataink tisztulnak, akkor életünk bizonyos szereplőivel szokatlan, összefüggéstelen, félelmetes és zavaros álmaink lehetnek. De ez ne ébresszen félelmet senkiben, ezek nem jósló álmok, csupán a múlt tisztulása folyik. 


Én semmiképpen nem próbálkoznék a zavaros álmok megfejtésével, hiszen az esetek 99%-ában semmi jelentőségük nincsen, csupán a félelmeink, fájdalmaink összességei. 


Vannak olyan blokkok, melyek anélkül is képesek feloldódni, hogy erre tudatosak lennénk. Különböző érzelmi hullámok formájában törnek utat maguknak. Ezért ne aggódj, egész egyszerűen engedd keresztül magadon ezeket az érzéseket. Ha sírnod kell, tedd meg… Engedd fel a szomorúságot, a fájdalmat, éld meg a félelmeket is. Légy őszinte magadhoz! 


Engedjük el, ami távozni akar. Elmúlt életbeli félelmek, fájdalmak szabadulhatnak fel, melynek következménye az érzelmi gyógyulás. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések